Home Uncategorized Djevica do guše u obavezama na poslu

Djevica do guše u obavezama na poslu

205
0

Pročitajte dnevni horoskop za 11. novembar!

IZVOR: PRINTSCREEN

Strijelac da pazi šta priča, Vodolija je nervozna

Ovan

Što se tiče obaveza, brzo završavate sve što započnete i ništa vam ne pada teško. Pokušajte da završite nove obaveze. Veoma ste napeti jer osjećate pritisak sa svih strana.

Bik

Bićete produktivni. Dajte sve od sebe da budete uspješni na poslu. Stavite obaveze na prvo mjesto.

Blizanci

Konačno će da vam se isplati sav trud koji ste uložili. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje su veće. Neka ženska osoba može da pomogne.

Rak

Budite odgovorniji. Dajte sve od sebe na poslu. Veoma ste strastveni i skloni flertu.

Lav

Vrlo ste romantični i dobro raspoloženi. Potrudite se da ne zapostavljate partnera i provedite više vremena zajedno. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Djevica

Previše od vas očekuju na poslu. Ne dozvolite nikom da vas previše opterećuje. Danas niste na visini zadatka jer nemate motivaciju.

Vaga

Kreativni ste. Sve što ste smislili uspijevate da realizujete lako. Drugi ljudi mogu da vam budu od pomoći.

Škorpija

Najbolje bi bilo da danas ništa ne mijenjate u poslu nego izdvojite malo više vremena za odmor. Dopustite sebi malo relaksacije. Ne pretjerujte sa poslom.

Strijelac

Pazite kome šta pričate jer ste otvoreni. Neko može pogrešno da protumači vaše reči, pa budite diskretni. Moguć je kraći put.

Jarac

Moguć je povećan priliv novca. Ipak, to ne znači da treba sve da potrošite. Potrudite se da se fokusirate na posao, jer je povišica izvjesna.

Vodolija

Napeti ste. Niste raspoloženi za druženje sa prijateljima. Radije biste se posvetili sebi jer ste opterećeni poslom u posljednje vrijeme.

Ribe

Nemate dovoljno energije. Držite se oprobanog recepta za uspijeh i radite sve na vrijeme. Potrebno vam je da vas neko motiviše.

Previous articleHit dana: Osmi putnik i Doris Dragović – Tajna
Next articleMajstorije Srbina na parketu