Home Showbiz Džet set Govorila da se nikad neće operisati: Šarlot zaprepastila izgledom

Govorila da se nikad neće operisati: Šarlot zaprepastila izgledom

177
0

Kristin Dejvis, poznata kao Šarlot iz serije i filma “Seks i grad”, ranije je govorila da se nikada neće podvrgnuti plastičnim operacijama. Kao što vidite, predomislila se, pogledajte fotke prije i poslije!

IZVOR: PROFIMEDIA

Fanove je zapanjio trejler nastavka serije “Seks i grad” – kada su vidjeli lice Kristin Dejvis, nisu mogli da vjeruju šta gledaju! Serija stiže 9. decembra, zvaće se “And just like that” (“I tek tako”), a ime serije već je iskorišćeno za prozivke na račun glumice.

“I tek tako, Kristin Dejvis ima potpuno novo lice”, samo je jedan od komentara na račun glumice. Ona je, inače, ranije govorila da nikada neće otići pod nož!

“Bojim se igala. Bojim se komplikacija. Ne bih smjela da uradim estetske korekcije, šta ako nešto pođe po zlu, onda nema načina da se to ispravi”, rekla je ona u jednom intervjuu prije tri godine. Ali, izgleda da se predomislila!

“Naš posao se umnogome oslanja na izgled, i stalno slušate kako ga neko komentariše”, rekla je glumica kasnije. Pogledajte nove fotografije, oštrooki fanovi kažu da je “doradila” usne, predio oko očiju i jagodice!

Pogledajte i trejler serije, tu su i posljednje scene glumca Vilija Garsona koji je nedavno preminuo od raka pankreasa.

IZVOR: YOUTUBE/HBOMAX
Previous articleSaobraćajka kod Doboja: Poginuo biciklista
Next articleBritni Spirs u 39. godini konačno slobodna – tužiće porodicu!