Home Showbiz Džet set Električar sa tragičnog snimanja tužio Aleka Boldvina

Električar sa tragičnog snimanja tužio Aleka Boldvina

157
0

Vijest da je slučano usmrtio direktorku fotografije na setu filma “Rđa” odjeknula je kao bomba u cijelom svetu.

IZVOR: MATT AGUDO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Prije nekoliko dana svijet je potresla stravična tragedija koja se dogodila u Holivudu, kada je glumac Alek Boldvin na snimanjuusmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), a ranio reditelja Džoela Souzu.

Serž Svetnoj, električar sa snimanja filma “Rđa” podnio je tužbu za nesavjesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina, producenta filma, kao i i oružarku Hanu Gutijerez i pomoćnika reditelja Dejva Holsa koji je rekao istražnim organima da je on Boldvinu dao pištolj tokom probe.

On je optužio producente i druge članove fimske ekipe, uključujući i glumca Aleka Boldvina da nisu primjenili bezbjednosne standarde i da su dozvolili da “revolver napunjen bojevom municijom bude uperen u žive ljudi na setu filma”.

Tužba Serža Svetnoja je prva koja je podnesena u ovom slučaju. Vlasti u Santa Feu u Novom Meksiku i dalje vode istragu.

Posljednja informacija u vezi sa istragom je ta da je pomoćnik reditelja Dejv Hols na Prekršajnom sudu u Santa Feu pod zakletvom izjavio da mu je prije probe oružarka na filmu “Rust”, Hana, pokazala pištolj koji je kasnije koristio Boldvin, te da je u njemu vidio tri metka.

Serž se ranije oglasio na svom Inatagramu i otkrio da je on držao Halinu u naru;ju dok je umirala, te rekao da se zateturala prije nego što se srušila i samo rekla da ne osjeća noge.

Boldvin se prvi put poslije nemilog događaja nedavno obratio javnosti.

Trebalo bi čim više limitirati korišćenje pravog oružja i to je nešto što za šta ću se zalagati. Postoje incidenti na setovima, ali ništa ovakvo. Šansa za ovo je jedan prema trilion da se dogodi. Produkcija se neće nastaviti“, poručio je glumac za “Njujork post”.

Previous articleMegan šokirala poslije duge pauze – nikad dublji dekolte!
Next articleŠok poruka – Danile, nemoj da se družiš s Novakom!