Home Lifestyle Iskustva nježnijeg pola! Savjeti za muškarce!

Iskustva nježnijeg pola! Savjeti za muškarce!

284
0

Žene savjetuju muškarce za što bolji seksualni učinak.

Foto: PxHere

Žene su podijelile svoje viđenje seksualnih i ljubavnih odnosa sa muškarcima, te dale nekoliko korisnih savjeta.

U nastavku pogledajte šta nježniji pol ima da poruči svojim partnerima.

– Prljavi razgovori

Ne morate sa ženom pričati i suzdržavati se. Ako ste u nekom otmenom restoranu ne mora vas to spriječiti da joj tiho kažete kako biste je rado sada vidjeli na tom stolu i što biste joj htjeli raditi kada dođete kući. Ako ženi date do znanja koliko vam je poželjna, lakše ćete ostvariti sve svoje maštarije s njom.

– Dirajte se

Znam da zvuči čudno, ali kada gledam svog muškarca kako se uzbuđuje, to uzbuđuje i mene. Isto tako volim kada on dira mene, a ja svoju ruku stavim na njegovu i radimo to zajedno. Znam da je tabu za pričati o tome, ali unutar naša četiri zida to je nešto što nas zajedno izluđuje.

– Prepustite inicijativu

Izluđuje me kada imam priliku sjediti na njemu dok on leži. Ta poza nama ženama jako odgovara jer imamo kontrolu za određivanje tempa. Cijelo vrijeme održavamo kontakt očima i odnos nam je intenzivniji na taj način. Zato muškarcima poručujem: Nema ništa loše u tome da samo ležite i uživate u pogledu.

– Poza „69“ nije izašla iz mode

Često se čuje da poza „69“ više nije u modi, ali ja tvrdim da i te kako jeste. Ne bojte se povremeno prebaciti u taj položaj.

– Maštarije

Jednom sam priznala momku da želim da mi veže ruke. Malo sam sramežljiva da bih sama kupovala lisičine za ruke ili slična pomagala. Jednom me iznenadio rekavši da ima nešto za mene i pokazao mi dvije svilene vrpce namijenjene za vezanje ruku. Taj njegov potez da ostvari moju maštariju bio je uzbudljiv gotovo kao i sam čin.

– Erogene zone nisu mit

Nemojte podcjenjivati moć poljubaca. Nije to samo način da nam pokažete kako ste naumili provesti veče. Kada me moj dečko ljubi po vratu i uhu doslovno me izludi tako da me taj osjećaj prožme sve do najosjetljivijih tačaka.

Previous articleNevaljale stvari koje bi svaka žena trebalo makar jednom da proba
Next articleNajmodernije frizure za predstojeću zimu