Home Izdvojeno Kija komentarisala situaciju u rijalitiju, pa i „potkačila“ Lunu Đogani

Kija komentarisala situaciju u rijalitiju, pa i „potkačila“ Lunu Đogani

178
0

Ne mogu da kažem da je drugačije muškarcu ili ženi

FOTO/ALO

Pjevačica Kristina Kija Kockar prokomentarisala je situaciju u kojoj se u rijalitiju našao Dejan Dragojević, a zatim i „potkačila“ Lunu Đogani.

Naime, Dragojevića je ostavila supruga Dalila Dragojević i uplovila u vezu sa Filipom Carem, što je Dejan izuzetno teško podnio i ne može da se pomiri sa činjenicom da je izgubio ženu.

– Ne mogu da kažem da je drugačije muškarcu ili ženi. Bol i poniženje, isto je. Boli koliko voliš. Kad sam vidjela kako plače, sva sam se naježila. Ne razmišljam o tome da pobijedi, razmišljam da se izvuče. Znam tačno šta mu je u glavi, sve što je bilo i meni. Hoće da izađe iz svoje kože. Sljedeća faza „nije mi ništa“, i onda pukne – rekla je Kija.

Kristina je zatim istakla da ona i Luna ne mogu da se porede, jer je ona bila supruga, dok je Đoganijeva, kako je rekla, bila ljubavnica.

– Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto na ničiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina – istakla je Kija u razgovoru sa medijima, na jednom događaju.

– Komparacije se uvijek prave, ako dođe do toga pričaćemo i tada – dodala je ona o Đoganijevoj, koja je u rijalitiju imala aferu sa Kijinim tadašnjim mužem, pjevačem Slobom Radanovićem.

Podsjetimo, Luna i Sloba raskinuli su još u Zadruzi, dok su se Kija i Radanović razveli nakon izlaska iz rijalitija.

Previous articleKako je Kirk Daglas opljačkan u Sarajevu?
Next articleCHANEL Slavi 100. godišnjicu parfema N°5 haute kolekcijom nakita