Home Lifestyle Najmodernije frizure za predstojeću zimu

Najmodernije frizure za predstojeću zimu

138
0

Reklo bi se da se zimi kosa “povlači” jer je veliki dio dana skrivena ispod kape za glavu.

Foto/Shutterstock

U stvari, frizura nije toliko izložena u hladnim mjesecima i ostaje malo u sijenci.

Na kraju krajeva, jednog dana ćete morati da skinete kapu, pa bolje da poslušate naše savjete.

Za vas smo odabrali najzanimljivije i najglamuroznije frizure za zimu. Ne samo da izgledaju sjajno, već i sjajno naglašavaju crte lica. Zahvaljujući njima osvježite ili potpuno promijenite svoj stil. Zapamtite, promjena je dobra.

Slobodni, prirodni, inspirisani talasi savršen su prijedlog za predstojeću zimu. Takva kosa će izgledati lijepo dok izvire ispod kape ili šešira. Boho talasi su savršeni za duge i blago talasaste kose.

Takođe je vrijedno napomenuti da zahvaljujući takvoj frizuri kosa vizuelno dobija veliki volumen. Naravno, ne morate imati tako dugačke pramenove kao model na fotografiji. Da biste napravili boho talase, sve što vam treba je kosa do ramena.

Za razliku od izgleda, ovo nije baš zahtjevna frizura i može se napraviti od fine, nježne kose, a gušća i kruta kosa takođe nije kontraindikacija.

Efekat? Ženstvena i originalna frizura koja će vam ponijeti godine, optički uvećava oči i naglašava jagodice. Ovo je jedna od najlaskavijih frizura. I pravi hit zime 2022.

Ovo je suptilnija verzija frizure ili kontrolisanog nereda. Kosa je blago slojevita i pada na ramena u slojevima različite dužine, ali jedna dužina dominira. Kosa izgleda blago razbarušena, kao da je uređena isključivo rukama.

Shoft šag frizura je izuzetno laskava, laka za održavanje i odgovara skoro svima. Savršeno za tanku kosu.

Previous articleIskustva nježnijeg pola! Savjeti za muškarce!
Next articleKošarac: „OTVORENI BALKAN“ šansa za privredni napredak!