Home Izdvojeno Nevaljale stvari koje bi svaka žena trebalo makar jednom da proba

Nevaljale stvari koje bi svaka žena trebalo makar jednom da proba

217
0

Čak i vrlo kreativan par, vremenom izgubi iz vida da je potrebno stvari nekad malo začiniti, učiniti drugačijim, novim, uzbudljivijim.

Foto: PxHere

A kada kažemo akcije, zaista mislimo – akcije! Svi smo mi robovi navika i kada se udobno ušuškamo među neke od njih, vrlo nam je teško da se ohrabrimo da probamo nešto novo. Ovo se posebno odnosi na dešavanja u spavaćoj sobi.

Čak i vrlo kreativan par, vremenom izgubi iz vida da je potrebno stvari nekad malo začiniti, učiniti drugačijim, novim, uzbudljivijim.

Ako ste u potrazi za fantastičnim idejama, koje stvari u spavaćoj sobi ali i van nje, podižu na viši nivo, bilo sa stalnim partnerom ili ne, redovi koji slijede bi vas mogli zanimati. Sastavili smo za vas listu seksualnih želja na kojoj se nalaze neke vrlo zločeste stvari, koje bi trebalo svaka žena da se usudi da proba makar jednom u životu.

SEKS NA OTVORENOM

Samo zamislite koliko uzbuđenja sa sobom nosi dijeljenje intimnosti sa nekim koga volite na otvorenom. Vi i vaša voljena osoba, bez odjeće na sebi, valjate se po travi, negde naravno gdje vas niko neće zateći. Da li postoji veći užitak? Seks na otvorenom jednostavno morate probati, po cijenu toga da vas neko ipak vidi.

SEKS UZ SNIMANJE

Budući da intimni snimci imaju običaj da završe online, budite posebno pažljivi sa tim gdje ih i kako čuvate. Svakako vaš seksi snimak ne mora da bude poput porno filma, jer se sa kamerom u ruci zaista možete super zabaviti u spavaćoj sobi, naizmjenično se snimajući ili je postavljajući na jednom mjestu dok se strsno ljubite i svlačite jedno drugo.

TROJKA

Većina žena se ustručava sebi to da prizna (a naročito drugima) ali trojka je fantazija većine njih. Gotovo da nema osobe koja nije zamišljala da je u ovoj situaciji, makar samo da vidi kako bi se snašla i da li bi znala odakle poljupci dolaze. Seks u troje bi svakako bio nešto novo i nevjerovatno uzbudljivo, što bi vaše iskustvo podiglo na zavidan nivo.

SEKS U JAVNOSTI

Ako do sad niste probali seks u toaletu kafića ili aviona, ne znate šta propuštate. Brzinski „javni nastupi“ nose u sebi poseban izazov, jer pored toga što će svi na vašem licu znati šta ste uradili kada izađete iz toaleta, vaš užitak će biti nezaboravan.

DOMINANTAN SEKS

Ono što bi definitivno svaka devojka trebalo da proba jeste dominatan seks, koji svo oružje stavlja u njene ruke. Makar jednom u životu dozvolite svojoj divljoj strani da preuzme kontrolu i vodite glavnu reč u spavaćoj sobi.

SEKS SA STRANCEM

Seks sa nekim koga ste tu noć upoznali, i za koga niste sasvim sigurni ni kako se zove? O da! Zaista bi trebalo da se upustite u avanturu sa nekim ko vam je totalni stranac, uz svakako sve mjere predustrožnosti. Jer nevjerovatno je oslobađajuće prepuštanje nekom čije fantazije još niste otkrili i ko još istražuje vaše tijelo.

Previous articleOtklonite neprijatan zadah!
Next articleIskustva nježnijeg pola! Savjeti za muškarce!