Home Izdvojeno Oglasila se Tarina majka

Oglasila se Tarina majka

118
0

Ostala je bez teksta!

Printscreen

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održana spektakularna „Zadrugovizija“ koja je oborila sve rekorde gledanosti. Na samom početku desio se žestok okršaj između Miljane Kulić i Tare Simov zbog piva koje je Kulićeva poželjela.

Nakon što je obezbjeđenje uspješno odvojilo Miljanu Kulić, koja je sukob i izazvala zbog prevelike količine alkohola kojeg je popila, zadrugari su žestoko osudili Miljanino ponašanje i ovoga puta su stali u zaštitu Tare Simov.

Nakon što je uz pratnju obezbjeđenja otišla u spavaću sobu, Miljana je pratila, pa je Tara doživjela nervno rastrojstvo zbog njenog prisustva. Simova se sklonila u sobu kako bi se našminkala i sredila za nastup, dok je Kulićeva išla za njom i polila je mlijekom. Tom prilikom, Tara se zaletila na Miljanu i počela da je čupa, što je Miljana i uzvratila. Prisutni zadrugari su probali da ih razdvoje, ali je obezbjeđenje opet munjevitom brzinom razdvojilo zadrugarke.

Zbog ovog žestokog sukoba koji se sinoć dogodio, Pink.rs je kontaktirao Tarinu majku Miroslavu Simov koja je izjavila sljedeće:

-Tara je oslabila, trudi se da bude bolja i jeste bolja. Tara nije kriva, nadam se da je dobro. Miljana je nju napala sa leđa, a ona je samo željela da odbrani Matejino pivo. Vidim da su ona i Mateja sada u nekom drugarskom fazonu. Nemam komentar, Tara ide srcem uvijek. Ne znam šta bih rekla. On je džentlmen, mlad je momak, vidjela sam da pričaju i van crnog stola i drago mi je. Što se tiče sukoba sa Miljanom, ona je branila pivo, a ova je sa leđa polila, normalno je da će da se odbrani. Stvarno ne znam šta bih više rekla… – izjavila je Tarina majka Miroslava Simov.

Previous articleSrbija ide na svjetsko prvenstvo
Next articleLorna i Luks bez kočnica