Home Showbiz Rijaliti Pojavio se snimak brutalnosti Tare Simov dok bije Miljanu Kulić

Pojavio se snimak brutalnosti Tare Simov dok bije Miljanu Kulić

181
0

Javnost zgrožena

FOTO: ALO/ILUSTRACIJA

Brutalna tuča Tare Simov i Miljane Kulić tokom sinoćnje Zadrugovizije bacila je u sjenku takmičenje i šokirala gledaoce brutalnošću dvije zadrugarke.

Naime, snimak kako Tara dok ustaje brutalno šutira Miljanu u noge i stomak dok je ona na podu izazvao je dodatni bijes javnosti koja nema milosti prema Simovoj.

One su se sukobile u bekstejdžu gdje se i desio pomenuti incident, a potom su svoj okršaj nastavile i u spavaćoj sobi gde je Miljana prva počela da provocira i da poliva Taru, a mlada zadrugarka je u jednom trenutku krenula na Miljanu da je ponovo šutira u stomak i baca na pod.

Gledaoci koji su pratili Zadrugu traže hitne kazne za Miljanu i za Taru Simov i ističu da ovo ne smije da se dešava i da se prikazuje na televiziji, a komentari na račun Simove su brutalni jer ono nije prvi put da ispoljava brutalnu agresiju prema ukućanima usljed nervnog rastrojstva i haosa.

Nama ostaje samo da vidimo šta će se dalje dešavati tokom jutra i da li će produkcija donijeti neku odluku po pitanju sinoćnjih incidenata.

Previous articleAna Korać raspametila pratioce
Next articleKako je Kirk Daglas opljačkan u Sarajevu?