Home Vijesti Crna hronika Preminula djevojčica iz Kaknja čija je sudbina potresla region

Preminula djevojčica iz Kaknja čija je sudbina potresla region

129
0

Otac je objavio tužnu vijest da Džena nije izdržala, da se nije probudila iz kome u koju je upala nakon operacije.

IZVOR: FACEBOOK/PRINTSCREEN/MURIS MURE GADZUN

Dvoipogodišnja devojčica iz Kaknja preminula je rano jutros. Djevojčica je zadobila teške komplikacije nakon operacije u privatnoj klinici u Sarajevu, koju je izvela doktorka bez licence.

Muris Gadžun, otac malene Džene, jutros je informisao prijatelje o tragediji koja se dogodila.

Naša draga i nikad zaboravljena Džena je otišla na bolji svijet. Da ti dragi Alah podari lijepi dženet”, napisao je Muris uz fotografiju ćerke na Fejsbuku.

Roditelji su naglasili da je dijete nakon operacije prevezeno na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je dobila svu potrebnu medicinsku njegu, ali da su njeni moždani živci “sagorjeli” te da je živjela na aparatima koji su je održavali u životu.

Dženi je ugrađena plastika u oko, koju tijelo nije primilo, a nakon zahvata s ciljem uklanjanja plastike koji je izvela doktorka koja, kako navode lokalni mediji, nije imala licencu ljekarske komore KS, djevojčica se nije probudila iz kome, pa je u teškom stanju prebačena na KCUS.

Anesteziolog na operativnom zahvatu, kog su roditelji nakon događaja pitali šta se dešava i šta je dao djevojčici, odgovorio je da ne zna šta se dešava.

“Pitali smo ga šta se dešava i šta joj je dao, rekao je da ne zna šta se dešava, da joj je stalo srce, da su je dva puta vraćali u život…”, jedva je izgovorila je majka u ranijem razgovoru za medije.

Informacije o vremenu i mjestu sahrane biće naknadno poznati.

Ovaj događaj koji je potresao region, vrlo izgledno će dobiti i sudski epilog s obzirom da su roditelji angažovali i advokata koji će utvrditi da li je bilo propusta, kao i ko je kriv za sve ono što se dogodilo dvoipogodišnjoj djevojčici iz Kaknja.

(MONDO/Klix.ba)

Previous articleDragojevićeva podivljavala, zajahala Filipa i napravila haos u hotelu (VIDEO +18)
Next articleU Srpskoj preminula 21 osoba, zaraženo još 78