Home Vijesti Crna hronika Tragedija u Foči

Tragedija u Foči

177
0

Ubijen dječak: Traga se za ubicom

Nepoznato lice pucalo je iz vatrenog oružja!

Fočanska policija traga za naoružanim muškarcem iz sela Zavait koji je osumnjičen da je danas ubio maloljetnog dječaka iz Foče, nezvanično saznaje Srna.

Ubistvo se dogodilo na regionalnom putu Foča-Zavait-Čelebići, a prema saznanjima Srne, muškarac koji se sumnjiči za ubistvo duševno je oboljelo lice

Policija je blokirala područje Zavaita i Čelebića, kao i komunikaciju prema Pljevljima i potraga za ubicom je u toku.

U Policijskoj upravi Foča je rečeno da je nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja i usmrtilo jedno lice u putničkom vozilu.

-U toku je potraga, uključene su sve snage Policijske uprave Foča i Žandarmerije. Blokirano je područje Čelebića i komunikacija prema Pljevljima. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, koji se nalazi na licu mjesta- naveli su iz policije.

Nezvanično, osumnjičeni je opkoljen u selu Zavait, ali je za taoca uzeo stariju mušku osobu i ne dozvoljava da mu policija priđe. Navodno osumnjičeni pruža otpor tako što puca u pravcu policije i baca bombe.

Više informacija bit će poznato uskoro. Otprilike 50 policajaca je trenutno na terenu, blokiran je put ka Pljevljima, a o slučaju je obaviješten i dežurni tužilac, prenosi Klix.ba.

Previous articleLorna i Luks bez kočnica
Next articlePronašli kokain i ekstazi