Home Showbiz Rijaliti Isplivao dokaz da je sve unaprijed isplanirano

Isplivao dokaz da je sve unaprijed isplanirano

143
0

Dalila se izlanula neposredno prije potpisivanja ugovora?!

Foto: Youtube/Printscreen

Region potresa skandal čiji su glavni akteri Dalila DragojevićDejan Dragojević i Filip Car, a mnogi smatraju da je ovo najgledaniji rijaliti do sad zbog toga što je situacija u kojoj se nalazi ovaj ljubavni trougao veoma specifična s obzirom na to da se svi trenutno nalaze u rijaliti programu „Zadruga“.

Naime, Dalila je prevarila svog još uvijek zakonitog supruga, Dejana Dragojevića, na njegove oči, sa rijaliti cimerom Filipom Carem.

Svi se pitaju kako je moguće da Dejan ne reaguje na njene provokacije, i kako je moguće da je relativno mirno prihvatio činjenicu da drugi muškarac, na samo par metara od njega, ima odnose sa njegovom ženom. Naravno, teoretičari rijaliti zavjera iznijeli su svoju teoriju koja se bazira na Dalilinoj izjavi prije ulaska u rijaliti.

Naime, bosanska samoproklamovana Paris Hilton, uhvaćena je sa Dejanom ispred zgrade „Pinka“, samo par minuta prije potpisivanja ugovora, a tom prilikom su je novinari pitali šta misli o preljubi. Tada je izjavila:

 Neko jedva čeka da se odvoji od svoje žene, možda da proba neku drugu djevojku, ona je čekala da se odvoji od muža… Ne znam ni da li se desilo u rijalitiju da žena prevari muža? Kako sebi ko dozvoli – nadovezala se Dalila.

Dalila nikada nije krila da voli i želi da bude u centru pažnje, a nije gadljiva ni na novac koji bi tom prilikom dobila. Mnogi su se zato zapitali „da li je upravo ovo ideja sa kojom su njih dvoje ušli“? Ako jeste, to bi objasnilo zašto Dejan trpi njene uvrede, ponažavanja i omalovažavanja, ali prije svega i činjenicu da ima se*sualne odnose sa Carem.

S druge strane, ima onih koji smatraju je nemoguće odglumiti tolike suze i polomiti tri kosti desne ruke u bijesu, ako je sve bio dogovor. Na njegovu stranu su stali i drugi rijaliti preljubnici, uključujići Lunu Đogani koja je takođe bila optuživana da se „dogovorila“.

Previous articleHoću Srbiju i Hrvatsku u finalu Mundijala
Next articleKontroverzni rijaliti učesnik prodaje stvari na internetu da bi preživio!