Home Showbiz Rijaliti Kontroverzni rijaliti učesnik prodaje stvari na internetu da bi preživio!

Kontroverzni rijaliti učesnik prodaje stvari na internetu da bi preživio!

151
0

Buran život Ivana Marinkovića pod budnim je okom javnosti naročito nakon skandala sa vjerenicom

FOTO/PRINTSCREEN

Bivši suprug pjevačice Goce Tržan, bivši učesnik rijalitija i sad već bivši vjerenik Jelene Ilić, kontroverzni Ivan Marinković definitivno je dotakao dno! Iako se već mnogo puta do sada spekulisalo da je u finansijskim problemima, on je to sada i zvanično potvrdio.

Marinković je na Fejsbuk nalogu objavio fotografiju zimske jakne, a u opisu je napisao:

– Nenošena jakna, pretopla. Meni je velika. Prodajem je ispod cijene – napisao je Ivan.

Fanovi su ga napali zbog toga što prodaje jaknu koju mu je poklonila sada već bivša vjerenica Jelena s kojom se prije nekoliko mjeseci potukao, a tada je reagovala i policija.

– Ivan više nema novca, pa na sve moguće načine pokušava da zaradi. Sada se dosjetio da bi mogao da proda garderobu koju ne nosi da bi mogao da preživi. Nakon svađe i raskida sa Jelenom, u veoma je lošem stanju psihički, ali i finansijski – rekao je izvor.

Podsjećanja radi, komšije su prije mjesec dana prijavile policiji da se u stanu u kome žive Jelena i Ivan čuje buka, te da se i ispred stana nalazi lokva krvi. Prema riječima izvora, navodno je Marinković najprije vjerenicu udario tri-četiri puta, a ona njega ubola makazama u lijevu podlakticu.

Marinković je tada prevezen u KBC Zemun, gdje mu je konstatovana ubodna rana koja je krvarila čak i kada je policija došla na lice mjesta i zatekla ga ispred lifta. Njemu je tada izrečena mjera zabrane prilaska, a Ivan i Jelena se još uvijek nisu pomirili.

Previous articleIsplivao dokaz da je sve unaprijed isplanirano
Next articleOkriveno zašto Kejt Midlton nikad NE LAKIRA nokte!