Home Showbiz Rijaliti Dalila hoće da uzme Dejanu 55.000 evra

Dalila hoće da uzme Dejanu 55.000 evra

214
0

Dalila Dragojević na sve načine pokušava da spriječi da se razvod sa Dejanom dogodi u rijalitiju, i to zbog novca.

FOTO: UROŠ ARSIĆ, YOUTUBE/DALILA I DEJAN/RAS SRBIJA

Starleta je svjesna da je njen muž trenutno jedan od favorita za pobjedu i da će, pored honorara od 60 hiljada evra, prihodovati i dodatnih 50.000, koje ona planira da podijele na ravne časti, kao supružnici.

Nakon što ga je javno prevarila sa Filipom Carem, Dalila se više puta predomišljala kada je razvod od Dejana u pitanju. Iako je donedavno govorila da će rado potpisati papire, poslije “Zadrugovizije” je promijenila ploču.

Naime, Dragojević je nedavno imao privatni razgovor sa jednim članom svoje porodice i pravnikom. Oni su ga savjetovali da se što prije razvede od supruge i da za to ne čeka izlazak iz rijalitija jer bi moglo skupo da ga košta.

Po zakonu, Dalila ima pravo na polovinu svega što je Dejan stekao u braku, a osim kuće u Gornjem Šepku koju su zajedno podigli, računa se i njegov honorar i druge finansijske dobiti. Advokat mu je iznio kako stvari stoje, kao i da važi za jednog od favorita u “Zadruzi 5”, te da je vrlo vjerovatno da će odnijeti pobjedu i glavnu nagradu od 50.000 evra. Pored toga, Dragojević će po završetku rijalitija zaraditi i pozamašnu cifru od honorara, koji iznosi 1.500 evra nedjeljno, što će za deset mjeseci biti čak 60.000 evra. Ukoliko ne želi da polovinu novca, odnosno 55.000 evra preda Dalili, rečeno mu je da je sigurnije da se odmah razvede, te da su papiri spremni i da je njegovo samo da potpiše

Međutim, za ovaj razgovor je saznala bosanska starleta, a iako nije znala o čemu je tačno njen muž pričao sa porodicom i pravnikom, mogla je da pretpostavi. Ona zna da je Dejanova familija ne podnosi i da navijaju da se razvedu, a kada je povezala sve, shvatila je i šta je povod njihove posjete.

Kako se dalje navodi, odmah se požalila Caru da zna šta je Dejanov plan, ali i da neće tako lako odustati od onoga što joj pripada. Komentarisala je kako je njen muž proračunat, da su mu napunili glavu, ali i to da je ona lukavija od njegove porodice i da neće dozvoliti da ostane bez novca. Dalila smatra da je upravo ona zaslužna što je njen muž na tronu, te da je zahvaljujući njenoj prevari on glavna zvijezda, a ona najomraženija. Upravo zato, kako je šapnula ljubavniku prije neko veče, smatra da treba da uzme dio kolača i da prolongira razvod. To odgovara i Caru koji bi takođe mogao da profitira od njihovog rastanka i podjele imovine, pa ju je podržao.

– Prenaglila sam… Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju. Ja to ne želim ovdje – rekla je Dalila.

Međutim, razbesnilo ju je što je Dejan tokom “Zadrugovizije” javno zahtjevao razvod.

– Ovog trenutka bih se obratio Velikom šefu i produkciji, želim da zatražim razvod, papire da mi donesu i da se to desi. Želim da koliko već sutra, ne budem pod okovima, da slušam i gledam ove stvari, ne pada mi na pamet – rekao je Dejan, piše Kurir.

Previous articleU Federaciji BiH 431 novozaraženih, preminulo 16 osoba
Next articleBolje im je da sjednu za pregovarački sto