Home Izdvojeno Dejan varao Dalilu

Dejan varao Dalilu

142
0

Odveo je u toalet restorana, pa u bračni krevet dok mu je žena bila u bolnici

FOTO: NEMANJA JOVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Dejan Dragojević je navodno, prema pisanju medija, varao svoju suprugu Dalilu sa pjevačicom i sadašnjom cimerkom iz “Zadruge 5” Sandrom Rešić.

Naime, Dejan i Sandra su se upoznali na jednoj proslavi gdje je planula ljubav, čemu svjedoči i snimak na kojem zajedno igraju i pjevaju, a koji se pojavio nedavno na društvenim mrežama.

Oni su, navodno, isto veče završili u WC-u restorana gdje su se ljubili i mazili, a nastavili su da se dopisuju i flertuju. Izvor je otkrio da je ušao u toalet u trenutku kada su Dejan i Sandra bili unutra, te ispričao šta se sve dešavalo.

Dejan je bio vjeran Dalili, obožavao ju je, ali do momenta dok se ona nije promijenila i nije htjela da imaju odnose. On je tada počeo da ludi i da se mijenja. Stalno se vadila na ženske probleme, da ima ciklus, da ne smije da ima odnose jer ima neku bakteriju, ali zapravo to nije željela, jednostavno se ohladila od njega. Takav odnos su imali u posljednje dvije godine. Dejan se tada jako razočarao, počeo je da pije, jer nije osječao njenu ljubav, primijetio je da se promijenila, ali nije želio da je pritiska : “Ona me neće, okreće glavu kada spavamo, imamo odnose samo kada je pijana. To se desi jednom u tri mjeseca, ja ovako ne mogu, volim je kao Boga. Volim je i neću da ostanem bez nje”, govorio mi je Dejan i sve vrijeme plakao kao sada u “Zadruzi” što plače. On je mnogo emotivan, ona nije, ona je stamena i hladna, kao što i vidite, kako se ponaša. Prelomio je jer mu je bila potrebna nježnost, povjerio mi se šta mu se desilo na jednoj proslavi – tvrdi prijateljica bračnog para koja je sa njima dijelila sve dobro i loše.

– On i Dalila su kod prijatelja u Beogradu imali proslavu rođendana, na kojem je bilo dosta poznatih osoba sa estrade i iz rijalitija. Među njima je bila i Sandra Rešić u ful izdanju, kako samo ona umije. Čim je došao, Dejan je bacio oko na nju, pa je čak i Dalili govorio kako pjevačica dobro izgleda. Htio je da vidi njenu rekaciju, ali nije je bilo. Veče je odmicalo, a Dejan nije smanjivao alkohol, bio je sve pijaniji i pijaniji. Gledao je Rešićku i jedva se kontrolisao. U jednom momentu je krenuo da igra sa njom, a Dalila je bila ko zna gdje, jer ga nije konstatovala. Šapnuo je tada Sandri da bi volio da je poljubi i da je čeka kod toaleta. Ona je odlijepila, bila je pijana kao i on, rekla mu je sve ili ništa. Tada su otišli zajedno u ženski toalet, ljubili su se, mazili. Tada sam upala ja jer nisam mogla više da čekam, i zatekla ih u zanosu. Dejan me je molio da ništa ne kažem Dalili, a Sandra je samo pobjegla raščupana – rekla je djevojka, pa potom otrkila da je Dejanova i Sandrina veza nstavljena i poslije žurke:

Sandra i Dejan su nastavili da se čuju i kuckaju preko tajno memorisanog broja. Pisalo mu je muško ime, ali je Dejan svakako brisao poruke. Kada je Dalila bila na operaciji nosa, morala je da leži u bolnici neko vrijeme, pa je Deki tada pozvao Sandru inkognito kod njih kući. Ona je došla kolima u pola noći, da je niko ne vidi. Bili su zatvoreni u kući tri dana, samo su imali odnose. Imali su odnose u cijeloj kući, pa i u bračnom krevetu Dalile i Dejana. Sanda je čak oblačila Dalile kripice, kao što su bademantil i veš. Tri burne noći su išle ka tome da se oni ponovo vide u Beogradu. Dejan je uz izgovor imao to što ide da sređuje papire u Beogradu, a Sandra ga je čekala u iznamljenom stanu na dan. Imali su nekoliko sati da se dobro izljubavišu. Ma gorjelo je sve, a Dejan sada likuje jer Dalila ne zna za aferu. Čeka momenat kada će servirati svoju osvetu. On i Sandra glume da nema hemije, a zapravo svi vide da gore jedno za drugim i da su zaljubljeni. Dalila će pasti u nesvijest kada bude saznala da je Sandra bila u njenoj kući i da su ona i Dejan spavali u njihovom bračnom krevetu.

Podsgetimo, Dalila je u rijalitiju prevarila Dejana sa Filipom Carem, sa kojim je sada u vezi, a Dragojeviću je najveća podrška u tškim trenucima upravo Sandra Rešić.

Previous articleŠukalo dobio otkaz
Next articleDobra odbrana, uz ličnu odgovornost, donosi povoljan rezultat