Home Vijesti Crna hronika Djevojčica (11) jedina preživjela pad aviona: Otac je zagrlio i ublažio pad

Djevojčica (11) jedina preživjela pad aviona: Otac je zagrlio i ublažio pad

152
0

Lejni je preživjela jer je otac zagrlio i tako je zaštitio svojim tijelom, odnosno ublažio joj pad.

IZVOR: GO FUND ME

Djevojčica, Lejni Perdu (11), je jedina preživjela pad aviona koji se dogodio u subotu oko 13.30 časova kod jezera Mičigen, u SAD. Njena majka vjeruje da je Lejni preživjela zahvaljujući svom tati koji ju je zagrlio i tako joj ublažio pad.

U avionskoj nesreći poginulo je četvoro ljudi, a Lejnina majka Kristina veruje da je njen suprug “zgrabio svoju ćerku da je zaštiti”. Lejni je preživjela dok je njen otac nastradao, penosi Miror.

Spasilačke službe brzo su stigle na mjesto nesreće, gdje su zatekli Lejni i još jednog čovjeka u veoma teškom stanju. Nažalost muškarac nije preživio.

“Slomljeni smo zbog gubitka. Sigurna sam da je Majk zagrlio Lejni da je zaštiti“, naglasile je Kristina, koja je ostala samohrana majka četvoro djece.

Prema riječima kućnog prijatelja Rajana Vojana, Lejni je u bolnici i čekaju je hitne operacije zbog teških povreda koje je zadobila u nesreći, ali se vjeruje da će preživjeti.

U tragediji pri padu aviona život su izgubili i Kejt Les (35) i Adam Kendal (37), par koji je prevozio svoja dva psa do veterinara. Ni životinje nisu preživjele.

Pilot još uvijek nije identifikovan, a pokrenuta je i istraga kako bi se ustanovio uzrok nesreće.

(MONDO)

Previous articleLebron se vraća na parket
Next articleDodik nakon sastanka sa delegacijom SAD