Home Sport Mitrović se pojavio na proslavi, pa je nastao haos!

Mitrović se pojavio na proslavi, pa je nastao haos!

266
0

Aleksandar Mitrović je došao na proslavu koju je organizovao Predrag Rajković zbog rođendana sina i oduševio je sve prisutne.

IZVOR: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/JOVANAGAJIC

Stigli su srpski fudbaleri u Beograd. Poslije velikog uspjeha i direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo su došli u domovinu.

Čarter letom iz Lisabona su se vratili poslije pobjede nad Portugalcima (2:1), a među putnicima nije bio Predrag Rajković.

Golman srpske reprezentacije je stigao ranije zbog prvog rođendana sina Tadije, a jedan od gostiju koji je izazvao najveću pažnju bio je Aleksandar Mitrović.

Fenomenalni napadač Fulama i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je ušao u restoran i to je bio početak haosa. Svi su ustali da ga pozdrave, a poseban štimung imali su ljudi sa mikrofonom.

Gosti su počeli u glas da pevaju “Na, na, na, na, na, na, na, na, Mitro on fire“, aludirajući na njegovu sjajnu golgetersku formu i pjesmu koju mu često pjevaju u Engleskoj kada zatrese mrežu.

Oduševilo je to i Mitrovića, pa je sjajno reagovao, popeo se na stolicu, zapjevao sa njima i tako proslavio ostvareni uspjeh.

Previous articleMislite da ste zavisnik o kofeinu, ove namirnice su najbolja zdravija zamjena
Next articleSrbija je izbjegla pakao