Home Lifestyle Bik dobija dobre vijesti o poslu, pred Škorpijom novo poznanstvo

Bik dobija dobre vijesti o poslu, pred Škorpijom novo poznanstvo

138
0

Pročitajte dnevni horoskop za 18. novembar!

IZVOR: @IAMRACHELSCOTT VIA TWENTY20

Ovan

Provedite dan sa prijateljima. Ne odugovlačite u komunikaciji i recite svakom šta vam se ne dopada. Budite direktni.

Bik

Na poslu ne ide sve kako ste isplanirali. Napravite kompromis sa drugima. Moguća je nova poslovna prilika za dodatni posao, ako već radite. Ako ne radite, dobićete nove vijesti u vezi sa poslom.

Blizanci

Imate potrebu da radite više. Imate dosta ideja. Bitno je da se bolje organizujete da ne biste kasnili u obavljanju obaveza.

Rak

Ne kupujte stvari koje nisu bitne. Budite realni u ljubavi, recite partneru šta vam smeta i pokušajte da nađete dogovor. Napeti ste.

Lav

Odlično se osjećate. Vrijedni ste. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Kreativnost na poslu se cijeni.

Djevica

Imate dosta posla i veoma vas to opterećuje. Budite agilniji. Moguć je kraći put, pa iskoristite priliku koja vam se pruža.

Vaga

Odličan je dan za relaksaciju. Bavite se stvarima koje volite, bilo da je to hobi ili sport. Veoma ste strastveni i skloni flertu.

Škorpija

Ako ostanete kod kuće bićete nervozni. Ljubav mora da bude na prvom mjestu, pa se posvetite partneru. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. 

Strijelac

Komunikativni ste. Iskoristite sjajan dan za napredak na poslu. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da postignete.

Jarac

Moguć je priliv novca. Imate povećanu motivaciju da radite. Bićete zadovoljni rezultatima na kraju dana.

Vodolija

Napeti ste. Nemojte da se premarate na poslu. Sve vam ide sporije nego što ste planirali, ali zato se makar potrudite da budete temeljni.

Ribe

Umorni ste i iscrpljeni od obaveza. Ne opterećujte se previše poslom. Provedite vrijeme sa prijateljima, to će da vam prija.

Previous articleSve veći pritisak na nevakcinisane
Next articleDanas svježe sa slabim padavinama, gusta magla na putevima