Home Showbiz HBO snima “Harry Potter” specijal

HBO snima “Harry Potter” specijal

452
0

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson i još nekoliko članova glumačke ekipe popularne franšize “Harry Potter” ponovo će se okupiti kako bi snimili specijalnu emisiju za HBO.

IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/ THE GRAHAM NORTON SHOW

Dvije decenije nakon što je svijetu predstavljen prvi film iz popularne franšize – “Harry Potter i kamen mudraca” HBO Max je najavio kako će 1. januara predstaviti epizodu “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Ova epizoda će umnogome nalikovati okupljanju popularnih “Prijatelja”, koje smo gledali ranije ove godine, a koje je takođe snimljeno u režiji HBO-a. Obožavatelji franšize će unutar nešto više od jednog sata imati priliku gledati intervjue s glumcima koji su se pojavili u sedam filmova.

U specijalu će se osim poznatog trojca pojaviti i: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Ian Hart, reditelj Chris Columbus i mnogi drugi.

Produkciju epizode “Return to Hogwarts” potpisuje Warner Bros.

Previous articleKorona potvrđena kod još 312 osoba u Srpskoj, prijavljeno 16 smrtnih slučajeva
Next articleOdloženo suđenje ženama koje su bacile bebu u kontejner