Home Vijesti Igrači sahranili novi GTA: “Bolje da ga nisu ni pravili!“

Igrači sahranili novi GTA: “Bolje da ga nisu ni pravili!“

274
0

GTA Trilogy: The Definitive Edition je najgore ocijenjena igra na Metacritic sajtu.

IZVOR: SMARTLIFE / ROCKSTAR

Ne događa se ovakva situacija često – da igrači budu složni da je neka igra potpuni promašaj, a da s druge strane kritika ćuti već nedjelju dana nakon premijere.

Iz nekog razloga nijedan veliki gejming portal niti magazin nije uradio review GTA Trilogy: The Definitive Edition, ali zato igrači imaju toliko toga da kažu i ocijene.

Na veliku žalost fanova GTA serijala, nova GTA igra tj. remaster trilogije legendarnih naslova GTA IIIVice City i San Andreas, doživljava pravi haos.

Verzija igre za računare je ubrzo nakon pojavljivanja povučena iz prodaje zbog muzike bez licenci i kodova koji se nisu trebali pronaći tamo, a igrači više nemaju strpljenja i traže svoj novac natrag, tvrdeći da je Rockstar samo želio njihove pare i da bi bilo bolje da igru nisu ni pravili.

Svoje nezadovoljstvo, igrači su prikazali i na Metacritic platformi, gde GTA Trilogy ima skor od svega 0,5 bodova od 10 na PC platformi i opisan je kao naslov sa Overwhelming dislike ocjenom.

Najgoru ocjenu igra ima na Xbox One konzoli – samo 0,4 – a “najbolje“ je ocijenjena na PlayStation 5 platformi – čak 0,8.

Kako se može vidjeti na sajtu, mnogi korisnici su igru ocijenili ocjenom 0 od 10, što je znak ogromnog nezadovoljstva. Sa druge strane, i vrlo mali broj kritičara, koji je napisao test, recimo IGN Italia, nije oduševljen igrom i dali su joj listom niske ocjene, do 40%.

Rockstar Games radi na rješavanju ovih problema, kao i prisustva brojnih bagova koji ometaju igranje sva tri remasterizovana naslova.

Previous articleTegeltija: Do danas 84.000 stranaca nezakonito ušlo u BiH
Next articleKorona potvrđena kod još 312 osoba u Srpskoj, prijavljeno 16 smrtnih slučajeva