Home Vijesti Politika Begić zbog bolesti odmara od politike

Begić zbog bolesti odmara od politike

312
0

Odbornik PDP-a Ivan Begić nije se pojavio na dva posljednja zasjedanja Skupštine Grada Banjaluka, a njegovo odsustvo se uveliko primijetilo. Provjerili smo šta je razlog za njegov „politički post“.

IZVOR: MONDO – VEDRAN ŠEVČUK

Begić je inače veoma aktivan na skoro svakoj sjednici i poznat po veoma oštrim opaskama prema političkim protivnicima (zbog kojih je zaradio i krivičnu prijavu), raspravama i izjavama “bez dlake na jeziku”, kao i po političkom aktivizmu zbog kojeg je imao posla i sa policijom.

Iako se u pojedinim medijima pojavila informacija da se povlači iz politike, Begić odbacuje te navode i tvrdi da je razlog privremenog odsustva zdravstvene prirode.

Tabloidne novine pišu da sam se povukao. Istina je da imam zdravstveni problem. Iz tog razloga odlučio sam da malo povučem ručnu i smanjim stres“, rekao je Begić za Mondo.

Ističe da mu je trenutno najvažnije zdravlje, i da njegov povratak na političku scenu možemo očekivati kada se oporavi.

Vidite čim se ja jedan dan nisam pojavio oni su sve završili“, našalio se Begić misleći na jučerašnje sedmo zasjedanje Skupštine Grada koje se završilo istog dana usvajanjem Nacrta budžeta za 2022. godinu.

Previous articleSvi građani Austrije od ponedjeljka zaključani
Next articleČeda se oglasio nakon napada