Home Lifestyle Dva znaka ostavljaju prošlos iza sebe zauvijek

Dva znaka ostavljaju prošlos iza sebe zauvijek

218
0

Horoskop za pomračenje Mjeseca, evo kako će uticati na svaki znak!

IZVOR: YOUTUBE/NETFLIX

Pomračenje Mjeseca događa se u petak, 19. novembra a evo kako će uticati na svaki znak! Kada su u pitanju ovakva nebeska dešavanja, važno je da se otvorite ka promjenama, da budete spremni za njih i da prihvatite energiju koju donose. Naučićete mnogo toga o sebi i drugima, a odraziće se na vas i narednih nedjelja!

Ovan

Stiže velika promjena u načinu na koji ste navikli da se izražavate. Morate napraviti prostora za osobu kakva ste postali u međuvremenu. Astrolozi savjetuju “renoviranje” duše, po vašem izboru, a ne kako drugi misle da bi trebalo da ona izgleda. Pustite da vaši stari sistemi vjerovanja i komunikacije ostanu u prošlosti.

Bik

Pomračenje Mjeseca donosi vam samopouzdanje i vjeru u sebe, konačno znate da vam nije potrebna ničija pomoć. Nemojte emocijama odlučivati ako vam predstoji neka prekretnica, budite razboriti i dobro razmislite, ali znajte da je odluka samo na vama, ne oslanjajte se na druge ljude, makar vam i značili mnogo!

Blizanci

Ovaj pun Mjesec u vama osvjetljava ono najbolje, vašu vrijednost, vašu dobrotu, vašu snagu i odlučnost. Čak i ako su vas drugi tjerali da se preispitujete, danas shvatate koliko ste zapravo iznad njih. I vama astrolozi savjetuju da neke stvari, možda čak i ljude, ostavite u prošlosti jer vas nisu vrijedni.

Rak

Djela će u narednim nedjeljama govoriti više od riječi, a niko to neće osjetiti jače od Rakova. Ponekad je teško ostvariti cilj bez plana ili mape, ali vama će to poći za rukom. Važno je samo da ne dozvolite da vas poljuljaju drugi ljudi, već da budete mirni, tihi i da pustite svoju energiju da govori umjesto vas. Stižu vam lijepe stvari!

Lav

Dobijate ogroman nalet energije, pokreće svaku sferu vašeg života, i inspiracija i želja da predvodite su u vama jači nego ikada. Prijatelji će vam biti odlični saveznici u namjeri da ostvarite snove, a naredne nedjelje su vreme za to! Imali ste neki plan od kojeg ste odustali, mislili ste da vi to ne možete? Sada ga ostvarite!

Djevica

Obično ste hladniji, proračunatiji, ali energija punog Mjeseca i njegovo pomračenje u vama bude strast. Jasno ćete vidjeti šta treba da uradite, i konačno ćete se osloboditi stega unutrašnjeg glasa koji vas ubjeđuje da to ne možete ili da sada nije trenutak.

Vaga

Ovaj period za vas će možda biti šok, stižu vam događaji i iskustva kojima se niste nadali. Odlična je prilika da naučite nešto o sebi, čak i iz svojih grešaka. Iz ugla današnjeg vremena, analizirajte i neku grešku iz prošlosti koja vas muči, dobićete odgovor na sva svoja pitanja.

Škorpija

Ljubav će biti na “udaru” pomračenja, a vi se osjećate kao da vas nešto i dalje vuče u prošlost. Dobro razmislite, da li je trenutni odnos s voljenom osobom baš ono što želite? Ako shvatite da nije, naredne nedjelje su trenutak za promjene. Imaćete i hrabrosti i iskrenosti za to.

Previous articleČeda se oglasio nakon napada
Next articleVarnice na treningu Partizana!