Home Vijesti Fudbaler zaradio milione i sve prepisao ženi- Odmah ga je ostavila...

Fudbaler zaradio milione i sve prepisao ženi- Odmah ga je ostavila i uzela mu SVE što je imao!

161
0

Toliko je bio zaljubljen u manekenku da nije ni pomišljao da neće živjeti do kraja života.

IZVOR: INSTAGRAM/TENDAINDORO7/SCREENSHOT

Fudbalski reprezentativac Zimbambevea Tendai Ndoro (36) imao je vrlo solidnu karijeru u Africi, zaradio je lijep novac, neki kažu i milone, međutim trenutno je bez dinara.

Sve što je Ndoro zaradio transferom u bogati omanski klub Al-Oruba, sada pripada njegovog supruzi.

O čemu se radi? Njegova lijepa ljubavna priča pretvorila se u košmar. Fudbaler iz Zimbambvea je živio san, bavio se sportom koji voli, imao novca, uživao sa suprugom Tando Maseko, međutim bio je zaljubljen “do ušiju” i nije primijetio da je manekenka samo htjela da ga iskoristi.

Mislio je da će njihova ljubav potrajati vječno i napravio je početničku grešku. Prepisao joj je sve što je zaradio – novac, nekretnine i automobile – i onda je odmah podnijela zahtjev za razvod braka.

Epilog je jasan, uzela mu je sve što je imao, a Ndoro je bankrotirao.

Fudbaler iz Zimbambvea trenutno spaja kraj s krajem, a kao i mnogi fudbaleri koji su osjetili novac – trošio je mnogo i nije mario za budućnost. Tako nije razmišljao ni čime bi se bavio kada završi karijeru…

“Brak im je bio užas. Stalno su se svađali, a on je uprkos tome prepisao sve na njeno ime. Kada se brak raspao, ona je uzela sve i zbog toga je on trenutno u jako teškoj financijskoj situaciji”, rekli su izvori bliski igraču za Soccer 24, a vidjećemo da li će mu pomoći neko od bivših saigrača.

Previous articleMedlin Olbrajt (84) vraćena na posao
Next articleImao srčani udar na treningu