Home Vijesti Crna hronika Majka pronašla sina obješenog u potkrovlju

Majka pronašla sina obješenog u potkrovlju

196
0

Dvanaestogodišnji dječak iz Donjeg Dobrić, kod Loznice, objesio se sinoć u nedovršenom potrkovlju porodične kuće.

FOTO: MIRJANA ČVORIĆ / RAS SRBIJA

Dječak se kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potkrovlja.

– Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam vidjela da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i vidjela jezivu scenu – moj sin je visio na užetu obješen – rekla je dječakova majka D.N.

– Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce odmah da mi iskoči! – rekla je D.N.

Majka je zajaukala. Čulo se na sve strane. Komšije su pozvali su Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Ljekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dječaka, ali ispostavilo se, na žalost, da pomoći nema.

Porodica i čitavo selo tuguju. Crne slutnje porodici zadesile su prije nepunih godinu dana, kada je nestao pokojnikov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađene je, kako spava u sijenu pored kuće. Roditelji petoro djece žive od nadnice.

Djeca su, kažu komšije, vredna i radna. Nije rasvetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dječak iz ove kuće krio, a uslijedila je, sada tragedija, umjesto prošlogodišnje crne slutnje.

Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen.

Previous articleZekanović: Nije isto igrati protiv Borca i drugih timova
Next articleSvi građani Austrije od ponedjeljka zaključani