Home Vijesti Nakon Gospave oglasila se i Živana: “To što priča nije lijepo…”

Nakon Gospave oglasila se i Živana: “To što priča nije lijepo…”

198
0

Tanjinoj majci Živani nisu se svidjele riječi Draškove bake Gospave…

IZVOR: VEDRAN ŠEVČUK, MONDO.BA

Veza pjevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića glavna je tema regionalnih medija.

Ovim povodom se nedavno oglasila Draškova baka Gospava, koja je za “Blic” izjavila da Tanja nije djevojka za njenog unuka, jer već ima dvoje djece, kao i to da on ima drugu djevojku koja je nepoznata javnosti.

A sada se u priču uključila i Tanjina majka Živana kojoj se nisu svidjele riječi Stanivukovićeve bake Gospave i koja je oduševljena eventualnim budućim zetom.

“Dobro je da se neko sjetio i nas da pozove. Ovo što priča Draškova baba nije lijepo uopšte, niti joj priliči. Moja Tanja je zaslužila da bude sretna poslije svega što je preživjela sa Dušanom. Njoj je predivno sa njim, uživaju, vratio joj se osmjeh na lice. Ne znam zašto ta baba tvrdi i laže da on ima drugu djevojku kad svi znaju da je to moja Tanja”, kaže Živana za “Kurir” i otkriva da je upoznala gradonačelnika Banjaluke.

Ističe da Gospava “nema pojma” te da ionako ne živi s njim.

“Njoj vidim smeta što je Tanja bila udata i što ima djecu, pa to bi trebalo da joj bude plus. Draško je baš fin mladić, ozbiljne namjere ima sa mojom ćerkom”, kazala je majka pjevačice.

Naglasila je da ga je vidjela jednom kad je dolazio.

“Jako je ljubazan, skoro su bili tu na večeri, on puno radi, nema vremena da dolazi često. Više ona ide u Banjaluku, kaže da se tamo osjeća sigurnije. On joj pruža sigurnost, mnogo se uplašila Dušanovih prijetnji, ali on će joj pomoći, ima dobre veze. Nije im bilo svejedno kad se saznalo za njihovu vezu, to je ona voditeljka kriva. Ali, šta sad, ljubav ne može da se sakrije… A Dušan nek se stidi, sram ga bilo“, poručila je Živana.

Dodala je da Dušan, Tanjin bivši muž, ne može da preboli što je ona nastavila dalje i što je našla pravog, moćnog muškarca.

“Ako se bude ponovo udavala, voljela bih da to bude on, baš su divan par, od nas kao porodice ima punu podršku”, rekla je majka Tanje Savić.

(Kurir)

Previous articleDanas ponegdje sunčano
Next articleBurna prošlost Dalile Dragojević