Home Showbiz Rijaliti Maja Marinković ulazi u Zadrugu, Car i Dejan će se hvatati za...

Maja Marinković ulazi u Zadrugu, Car i Dejan će se hvatati za glavu

414
0

Starleta Maja Marinković, bivša djevojka Filipa Cara, večeras stiže na imanje u Šimanovcina, gdje će se kao ravnopravni takmičar boriti za glavnu nagradu, a njen dolazak će sigurno izazvati pravi haos u Bijeloj kući.

FOTO: SCREENSHOT

Naime, Filip Car je stupio u emotivni odnos sa Dalilom Dragojević nakon što je ona prevarila supruga Dejana Dragojevića pred njegovim očima.

Maja je tada istakla da će njen ulazak pokolebati njihovu vezu, te da će Car sigurno ostaviti Dalilu kada nju bude vidio na vratima.

Maja ulazi u “Zadrugu” da napravi potpuni kurcšlus. Filip i Dalila nisu ni svjesni šta ih sve čeka. Njen ulazak je samo početak. Maja se naoružala informacijama i dokazima da niko od njih dvoje neće smjeti da joj se suprotstavi. Saznala je svašta o Dalilinoj prošlosti, ali i prevarama koje je počinila tokom braka sa Dejanom. Ni Dejanu neće biti svejedno kad bude saznao šta je sve radila za tih pet godina dok su bili u braku. To je strašno… Ja ne znam hoće li ona izdržati toliki pritisak… – rekao je izvor za Blic.

Inače, ovo nije prvi put da se ona oglašava povodom aktuelnog ljubavnog trougla u “Zadruzi”.

– Filip i Dalila će se šlogirati kad se pojavim na vratima! Neću morati ništa specijalno da uradim! Kad me Car vidi tu nevjernicu će šutnuti za 24 sata! Toliko će mi biti dovoljno da im rasturim vezu – sigurna je Maja.

– Dalila me je ranije osuđivala, a pokazala je sad pravo lice. Vidite šta radi sa Filipom na pola metra od svog muža Dejana! Nisam planirala da se petljam u njen i Carev odnos, ali sad hoću jer me ona ne vadi iz usta! – dodaje Marinkovićeva nedavno za Informer.

– Dalila nema pravo da mi morališe jer je ljudski odron i sramota ženskog roda. Nikad neće moći da se poredi sa mnom. Žao mi je Dejana, dobar je čovjek, nije zaslužio ovo što mu se dešava – zaključuje ona za pomenut medij.

Previous articleBivši zadrugar otkrio šta su Dragojevići radili u “Zadruzi 3”
Next articlePreminuo glumac Art La Fler, supruga se bolnim riječima oprostila od njega