Home Showbiz Oglasio se Branislav Lečić i svima poslao jasnu poruku

Oglasio se Branislav Lečić i svima poslao jasnu poruku

568
0

Glumac Branislav Lečić oglasio se povodom, kako navodi, “najnovijih dešavanja u kojima se vodi najbrutalnija kampanja protiv njega”.

FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA

Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznijela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično djelo lažnog prijavljivanja.

Kako navodi, jasno je bilo da proces “skidanja užasne i nepravedne ljage sa njegovog imena neće biti lak”, ali nije bio spreman na “besprizorno ponašanje na koje je prinuđen da odreaguje”.

Lečić je saopštio javnosti da će svako ko je od 22. marta 2021. godine “iznosio ili prenosio šta god iz njegovog ličnog života, a što škodi njegovoj časti i ugledu i dovodi do teških posljedica biti krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 172 KZ RS”.

– Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično djelo ili drugo krivično djelo na moju štetu, biće podnijeta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda – dodao je Lečić, pišu Novosti.

Previous articleOtkrio gdje je zakopan Bilinac koji je ubio predsjednika FK “Bežanija”
Next articleNe može da se probudi