Home Showbiz Monika Beluči i Vilijam Boldvin u drugoj sezoni serije ”Južni vetar”

Monika Beluči i Vilijam Boldvin u drugoj sezoni serije ”Južni vetar”

199
0

Reditelj Avramović otkrio i ko je potpisao ugovor za snimanje

IZVOR: PROFIMEDIA

Monika Beluči i Vilijam Boldvin se pridružuju dobro poznatoj ekipi u drugoj sezoni hit serije “Južni vetar”

Jedna od najljepših žena svijeta i čuveni holivudski zavodnik pridružiće se na proljeće ekipi akcionog trilera reditelja Miloša Avramovića.

Pored Monike i Vilijama, u nastavku ćemo gledati i američkog glumca Majkla Mensena koga publika pamti iz filmova “Kil Bil” i “Ulični psi”.

“Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije “Južni vetar”. Ovo je prvi prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvijezde”, rekao je reditelj Miloš Avramović.

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

Sa Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji “..

Boldvin i Medson će u “Južnom vetru” igrati američke agente.

“Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom leta i sve vrijeme snimaju ovde, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe”, rekao je Avramović.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, otkriva za “Informer” da u ekipu stiže i pojačanje iz Rusije.

“U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvijezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim”.

Previous articleTalibani uvode nova pravila u Avganistanu: Evo šta je sve zabranjeno ženama
Next articleOvo vjerovatno i niko ne zna o Mitroviću