Home Vijesti Crna hronika Opsadno stanje u Tuzli

Opsadno stanje u Tuzli

405
0

Ubijen ulični prodavač, policija na nogama

IZVOR: MONDO

Policijski službenici saslušavaju više osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa ubistvom muškarca koje se danas dogodilo u tuzlanskom naselju Irac.

Tuzlanska policija danas oko 12:20 sati obaviještena je da je na trotoaru, preko puta nekadašnje fabrike obuće Aida, pronađen povrijeđeni muškarac nepoznatog identiteta, a nedugo nakon izlaska na mjesto događaja osoba je preminula.

Na njegovom tijelu je primijećena rana nastala oštrim predmetom, odnosno nožem, a na mjestu događaja neophodne aktivnosti je pored policije preduzeo i tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, prenosi Klix.ba.

“Osoba koja je preminula je državljanin BiH, inicijala N.H. Na tijelu su pronađene povrede te će biti izdata naredba za tjelesni pregled i obdukciju kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Izuzeti su određeni tragovi i predmeti sa mjesta događaja koji će se takođe vještačiti”, rekao je Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva u Tuzli.

On je istakao da preduzimaju različite istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za smrt ove osobe.

Klix.ba navodi da je policija do sad na saslušanje privela nekoliko osoba koje bi se mogle dovesti u vezu sa ubistvom muškarca koji se, nezvanično, bavio prodajem papirnih maramica.

Motivi napada za sada nisu poznati.

Previous articlePreminula Prijedorčanka teško povrijeđena u požaru
Next articleBrčak optužen zbog podstrekavanja na požare i eksplozije