Home Sport Fudbal Ovo vjerovatno i niko ne zna o Mitroviću

Ovo vjerovatno i niko ne zna o Mitroviću

154
0

Zapravo je veliko iznenađenje što je imao snage za poluvrijeme protiv Portugala, a on je još dao gol za pobjedu.

IZVOR: MN PRESS

Aleksandar Mitrović je golom u 90. minutu prije tačno osam dana odveo Srbiju direktno na Svjetsko prvenstvo i tako je postao heroj nacije, samo godinu dana otkako je kao tragičar završio meč protiv Škotske.

Mnoge je iznenadila odluka srpskog selektora Dragana Stojkovića da zbog taktičkih razloga ostavi Mitrovića na klupi, obavijestio ga je o tome u šetnji pred meč u Lisabonu, a sada je otkriveno da to i nije bio jedini problem – odnosno srpski napadač je rizikovao kada je istrčao na teren.

“Ovo vjerovatno i niko ne zna, ali Aleksandar Mitrović je bio povrijeđen”, ispričao je pomoćni trener reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović za “Blic”.

“Imao je samo jedan trening u toj nedjelji, ali je imao veliku želju da igra, pokazao je karakter i za to je i nagrađen”.

To samo Mitrovićev gol podiže na novi nivo, govori nam da je rizikovao ozbiljniju povredu, ali potvrđuje i njegov karakter koji je nepokolebljiv kada su u pitanju igre za reprezentaciju Srbije.

Najbolji strijelac u istoriji Srbije odveo je “orlove” na Mundijal u Kataru, a nadamo se da će tamo nastaviti golgetersku formu, kao i da neće imati problema sa povredama kao pred Portugal kada je selektor morao da otpiše Darka Lazovića, Filipa Đuričića i Matiju Nastasića, ali i bez njih su pobijedili.

Previous articleMonika Beluči i Vilijam Boldvin u drugoj sezoni serije ”Južni vetar”
Next articlePala krv na NBA parketu!