Home Izdvojeno Pala krv na NBA parketu!

Pala krv na NBA parketu!

429
0

Lebron udario prljavo, klinac jurio da ga prebije! Potpuni haos u Detroitu, rušio sve po terenu

IZVOR: TWITTER/BLEACHER REPORT/SCREEENSHOT

Uznemirujuće scene na NBA utakmici! Sve je počelo Džejmsovim udarcem, koji je krvavi košarkaš Detroita po svaku cijenu htio da uzvrati!

Ove sezone tenzija je veća neko ranijih već od starta sezone, a u noći između nedjelje i ponedjeljka viđen je jedan od najvećih haosa posljednjih godina!

U toku utakmice Detroit – Lejkersi, Lebron Džejms (36) je nesportski udario krilnog centra Detroita Ajzeju Stujarta (20) – i to tako da se mladom košarkašu slivala krv niz lice!

Poslije početnog šoka i Lebronovog naivnog izvinjavanja da “nije namjerno”, Stjuart je najprije krenuo da se sukobi sa njim, a onda je poslije nekoliko trenutaka jurnuo preko cijelog terena da prebije Rasela Vestbruka, koji je stajao sa strane i sve vrijeme ga izazivao.

Jureći ka Lejkersima, Stjuart je rušio po terenu pomoćnike, padao, dizao, se, ali srećom po Vestbruka nije stigao do njega. Potpuni haos u Detroitu!

Poslije svega, arbitri su odmah isključili Džejmsa zbog prljavog udarca, a za to vrijeme igračima i stručnom štabu Detroita pokušavali su da smire Stjuarta – i nikako nisu uspijevali. Otrčao je ka svlačionici i obezbjeđenje je sigurno moralo da reaguje!

Pogledajte čitavu situaciju:

A sve je počelo ovim Lebronovim udarcem!

Previous articleOvo vjerovatno i niko ne zna o Mitroviću
Next articleGrenland zabilježio prvi smrtni slučaj od korone