Home Showbiz Internet “na nogama” nakon optužbi o kokainu i aferi sa ženom

Internet “na nogama” nakon optužbi o kokainu i aferi sa ženom

400
0

Dušan Jovančević, muž Tanje Savić, javno je iznio niz optužbi na račun pjevačice nakon što je u medije dospjela vijest da je ona sada u ljubavnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

FOTO: FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

Dušanovi potezi izazvali su burne reakcije na društvenim mrežama, gdje su ga mnogi osudili zbog riječi koje je uputio svojoj i dalje zakonitoj supruzi.

Dušan Jovančević prije nekoliko dana optužio je Tanju da je “zajedno sa njim šmrkala kokain”, te da će njihove snimke koji su “poput filmova za odrasle” objaviti javno.

Korisnici društvenih mreža u velikoj mjeri komentarišu ove njegove riječi, pa je tako jedan od tviteraša napisao:

– Imaš kokainske orgije sa Tanjom Savić i ti uradiš šta – vrijeđaš je što je imala kokainske orgije sa tobom. Tanja Savić bukvalno episkop morala u odnosu na tebe druže.

Dušan je, podsjetimo, nakon optužbi o kokainu iznio i tvrdnje da je Tanja navodno imala aferu sa jednom djevojkom koja živi u Beču.

– Kad je već sve ispričala o meni, ‘ajmo sad malo da otkrijemo detalje i o njoj. Ti detalji nisu poznati javnosti. Pitajte je za ime Narcisa i šta joj to ime znači. Šta su radile zajedno gole u krevetu poslije jednog njenog nastupa u Beču. Inače, ta djevojka živi u Beču. Tanja mi je ispričala kako ju je smuvala poslije nastupa i da su završile u njenoj hotelskoj sobi. Nije mi bilo svejedno kad sam to čuo. Lično mi je Tanja to rekla. Pohvalila mi se. Zamislite. Neću da ćutim, neka me osude, ali istina o njoj mora da izađe – rekao je za medije Jovančević.

Podsjetimo, problemi u braku Tanje Savić i Dušana Jovančevića počeli su u aprilu prošle godine, kada je on bez pjevačicinog znanja odveo sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Nakon više od godinu dana, u junu ove godine, Tanja je vratila sinove u Srbiju, a nedavno su u javnosti osvanule informacije od pjevačicinoj vezi sa Draškom Stanivukovićem, nakon čega je Dušan Jovančević ponovo počeo da se oglašava i da prijeti, piše Blic.

Previous articleMaloljetnik izboden nožem
Next articleIz zdravstvenih razloga” Čubrilović prenio ovlaštenja na Šulića