Home Showbiz Rijaliti Svakom momku donijela nesreću i uništila život

Svakom momku donijela nesreću i uništila život

355
0

Dalilin bivši momak imao je težak udes nakon kojeg je bio u komi.

Foto/Alo.rs

Otkako je kao udata ušla u vezu sa Filipom Carem, Dalila Dragojević izgubila je titulu moralne i poštene žene.

Detalji njenog braka sa Dejanom svakodnevno isplivavaju na površinu, a kako saznajemo, Dragojević nije jedini muškarac kojem se život potpuno promijenio otkako je upoznao Dalilu.

„Rijaliti plus“ došao je do ekskluzivnih saznanja o Dalilinim prethodnim momcima kojima je sudbina bila tragična nakon što im je starleta iz Tuzle ušla u život. Prema riječima našeg izvora, Dalila je imala bivšeg muža koji je nakon braka s njom završio u zatvoru, dok je njen bivši vjerenik doživio saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva ostao živ

Dalila se trudila da njena prošlost nikada ne ispliva u javnost, dala je sebi za pravo da vrijeđa i morališe drugim djevojkama, a ona je veća bludnica od svih njih. Pa da je tako moralna, ne bi je se otac odrekao – oštar je na samom početku bio naš izvor.

– Ona je sa 19 godina pobjegla od kuće kako bi se udala za Esu Kurtešija. On je Rom, bio je problematičan i njeni roditelji su bili protiv te veze. Oni su jedno vrijeme živjeli u Beču, Dalila je čak ostala u drugom stanju s njim. Posle nekog vremena počeli su problemi u njihovom odnosu, tukli su se i svađali svakodnevno. Njemu ništa nije išlo od ruke, upao je u probleme, počeo sve češće da se bavi ilegalnim poslovima. Na kraju je završio u zatvoru, gdje je proveo nekoliko godina zbog pljačke. Nakon što su se razišli, Dalila je otišla da živi kod majke zato što je se otac odrekao i nije želio da čuje za nju – otkrio nam je izvor koji tvrdi da ovo nije jedini momak kome je Dalila donijela nesreću.

 Njena ljubavna biografija je puna problematičnih muškaraca i loših sudbina. Alden je njen bivši vjerenik čije je ime istetovirala dok su bili u najvećoj ljubavi. On je neposredno pred svadbu imao udes. Povrede su bile ozbiljne, momak je jedva preživio, jedna osoba je tada preminula, a dvije su ostale invalidi – šokirao nas je jezivim informacijama sagovornik.

– Alden je bio u komi skoro dva mjeseca. Kada se probudio, ona je shvatila da nema emocije prema njemu jer ju je prevario i ostavila ga. Ona je za to nevjerstvo znala i ranije, ali joj u tom trenutku nije odgovaralo to što je on ograničava i brani joj da izlazi, pa je to iskoristila kako bi ga ostavila. Dalila je gotovo svakom momku sa kojim je bila donijela nesreću, Mladen se srećom izvukao zato što oni nisu bili u toliko ozbiljnoj vezi – nastavio je da objašnjava izvor.

Njena posljednja žrtva je Dejan. Otkako je sa njom nema šta mu se nije desilo. Posvađala ga je sa porodicom, dječko se promijenio fizički, psihički. Izgubio je sve prijatelje, i on je u nekoliko navrata imao manje udese i nezgode. Na kraju ga je javno ponizila, psihički demolirala i ostavila – zaključio je naš izvor koji tvrdi da i Cara čeka slična sudbina.

– Otkako je s njom negativan je, ne druži se ni sa kim, agresivniji je nego ikada. Niko ga ne prepoznaje. To je klasična posljedica veze sa Dalilom koja svakog momka udalji od porodice i društva.

Zerina: Dalila je imala dva braka

Podsjetimo, Zerina Hećo je tokom učešća u „Parovima“ i sama potvrdila da je Dalila prije Dejana imala još jedan brak.

 Eso je Dalilin bivši muž, Mladen zna za njega – rekla je ona svojevremeno, a Milutin Radosavljević je potvrdio ove navode.

 Eso Kurteši se bavio šaniranjem i pljačkom. Jedno vrijeme je proveo i u zatvoru – rekao je Mili tada.

aloonline.ba

Previous articleDalila će da poludi od muke!
Next articleOsumnjičeni za ubistvo Zeničanke pronađen mrtav: Policija sumnja na samoubistvo