Home Vijesti Crna hronika Monstrum tri puta silovao pastorku (14)

Monstrum tri puta silovao pastorku (14)

414
0

Držao joj nož pod grlom, mučenje trajalo CIJELU NOĆ

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Smederevac S. B. (38), koji je, kako se tvrdi, četranestogodišnju kćerku bivše supurge silovao tri puta za noć držeći joj sečivo noža na vratu, osuđen je pred Višim sudom u Smederevu nepravosnažno na osam godina zatvora, samo tri godine iznad zakonom propisane minimalne kazne.

Prvostepenom presudom S. B. je oglašen krivim zbog produženog krivičnog djela silovanje, za koje je zaprijećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Sud je odredio kaznu od osam godina, jer je u noći između 30. i 31. decembra 2020. godine, u napuštenoj kući u okolini Osipaonice kod Smedereva, obljubio kćerku svoje bivše, nevjenčane supruge D. S (14) i to u tri navrata, saznaju Novosti u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Kako je dokazano tokom suđenja, koje je bilo zatvoreno za javnost, S. B. se kobne noći sa maloljetnom pastorkom vraćao iz Požarevca, gdje ju je, po sopstvenoj želji, odveo u posjetu majci, odnosno nevjenčanoj supruzi koja ga je nešto ranije napustila.

Kada se sa djevojčicom vraćao u Smederevo, dio puta prešli su pješice, što je iskoristio da je odvede u jednu napuštenu kuću. Oduzeo joj je telefon, prijeteći da će je ubiti ako nekome ispriča šta se desilo. Djevojčica je plakala i molila ga da je pusti, ali ju je napasnik sve vrijeme silom zaustavljao, držao joj nož pod grlom.

Djevojčica, koja je samo mjesec dana ranije napunila četrnaest godina, onesvijestila se tokom prvog silovanja. Kada se osvijestila, obljubio je ponovo. Sprečavajući je da pobjegne, zapriječio je vrata namještajem, a potom silovao po treći put.

Djevojčica se istog jutra najprije požalila drugarici, a zatim poslala sms poruku svojoj, takođe, maloljetnoj sestri, koja je silovanje odmah prijavila policiji. Iste večeri je uhapšen na teritoriji Požarevca, tačnije u Kostolocu, gdje se tokom dana krio. Na suđenju, kako saznaje Blic, nije negirao seksualne odnose sa pastorkom, tvrdeći da su bili uz dobrovoljni pristanak djevojčice.

S. B. je do sada osuđivan pet puta. Osim krađe i napada na službeno lice, osuđivan je i dva puta uslovno zbog nasilja u porodici.

Kako je utvrđeno lekarskim pregledima, D. S. je prije silovanja bila nevina, a konstatovane su joj povrede genitalnih organa, kao i druge povrede. Inače, da čitav slučaj bude još morbidniji, pastorka je polusestra kćerke koju S. B. ima iz desetogodišnje vanbračne veze sa njenom majkom. Zajednička kćerka ima sedam godina i smještena je u hraniteljsku porodicu, dok D. S. živi s bakom po majci, koja je njen zakonski staratelj još dok joj je majka bila u braku s S. B.

Previous articleDržavljanin Srbije opisao horor u “autobusu smrti”
Next articleBijeljina: Jedna osoba izbodena u kafani, prebačena u bolnicu