Home Lifestyle Ovnu je potreban odmor, Jarac dobija priliku za novi posao, Lav je...

Ovnu je potreban odmor, Jarac dobija priliku za novi posao, Lav je nestrpljiv

145
0

Pročitajte dnevni horoskop za 24. novembar!

Ovan

Imate potrebu da odmarate i da mijenjate nešto na poslu. Na vrijeme obavljajte sve zadatke, jedino ćete na taj način da izbjegnete napete aspekte koji mogu da vam sve iskomplikuju.

Bik

Svoje planove pravite na osnovu obaveza koje imate danas. Previše odlaganja može da vas dovede u neugodnu situaciju, u kojoj ćete da se pravdate drugima. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priču.

Blizanci

Moguć je priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Moguće su nove obaveze kojima ćete da se posvetite, kao i  naporan rad danas.

Rak

Danas sve što morate obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za drugi dan. Pokušajte da provedete više vremena sa porodicom.

Lav

Imate dosta planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki novi posao. Nažalost, danas nema velikih pomaka. Budite otvoreni za neku novu saradnju sa osobama koje nisu slične vama.

Djevica

Kako god da se postavite, očekujte od drugih podršku. Družite se više sa prijateljima. Dobar je dan za uživanje i čitanje knjige ili gledanje filmova.

Vaga

Pred vama je veoma dinamičan dan. Odlično se osjećate. Muče vas mnoge stvari na poslu i previše ste opterećeni obavezama.

Škorpija

Imate dosta planova i očekujete njihovu brzu realizaciju. Možda neće sve da ide tempom koji ste očekivali. Razmislite da li propuštate dobre prilike za napredak.

Strijelac

Ambiciozni ste i dobro ste raspoloženi. Sve vam ide od ruke. Nije vam lako da se organizujete.

Jarac

Postoji šansa da se promijeni radno mjesto. Morate biti svjesni toga da ćete da započnete nešto novo i da je bitno da se iskoristi prilika. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog obaveza.

Vodolija

Pazite da ne kasnite sa obavezama. Potrudite se da budete fokusirani. Nije vam lako da sve postignete na vreme.

Ribe

Pred vama je dosta obaveza. Ne dižete glavu od posla. Nije vam lako da sve postignete na vrijeme. Partner može da vam bude podrška.

Previous articleKad čujete kako kokice utiču na zdravlje ješćete ih svaki dan
Next articlePretežno oblačno sa sunčanim periodima, oprezno u saobraćaju