Home Showbiz Rijaliti Ponizio bivšu pred milionima gledalaca!

Ponizio bivšu pred milionima gledalaca!

367
0

Stvari se nisu odvijale kako je Dalila zamislila, pa je sa Filipom ušla u nekoliko žestokih svađa

Nakon ulaska Maje Marinković u Zadrugu stvari su se preokrenule

Dalila i Dejan su bili gosti u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom su progovorili o braku i prevari.

Naime, Dalila i Dejan Dragojević ušli su u posljednju sezonu Zadruge kao bračni par, ali su se nedavno i razveli jer je Dalila uplovila u emotivnu vezu sa Filipom Carem, a onda se desio preokret.

Ja sam u lošem stanju, trudim se da isplivam iz toga. Imam problema, živ se čovjek na sve navikne, valjda ću i ja – rekla je Dalila na početku.

Ja sam i dobro i nisam. Imam oscilacije, smatram da je ova moja tuga nego sreća, ali vrmenom će biti – rekao je Dejan.

– Ne smatram da naš brak nije dugo valjao, posvetila sam se tom životu. Desio se ulazak u Zadrugu gdje sam se ja zaljubila, zavoljela sam, ali moja greška je što nisam na vrijeme rekla kako stoje stvari. mislila sam da to nije tako, da mi se samo dešava nešto čudno, da je do hormona. Dejan je sve primijetio. Nismo imali bračnu krizu, živjeli smo normalan život, živjeli smo onako kako smo pričali. Meni je brak bio idealan, ali nisam mogla da pobjegnem od sebe. Filip je ustao i rekao da mu se sviđam, on se borio i izborio se. Ovo mi se nikada nije deslio napolju – rekla je Dalila, a Dejan se nadovezao:

– Sve ovo je laž što kaže. Ona je ležala pored mene, a plakala zbog Filipa. Smatram da u braku nije bilo problema, ali je u njoj bio problem. Sada kad vratim neke scene, htjela je da se oslobodi mene. Ona se 5 godina predstavljala kao osoba koja nije. Postala je preljubnica, pa sada treća osoba u odnosu – rekao je Dejan.

– Željela sam da uđem u Zadrugu sa njim i da naš život bude ljepši. On ima pravo da me vrijeđa, ide jako nisko – rekla je Dalila, a onda ušla u raspravu sa Dejanom.

– Ovako nešto meni nije moglo da se desi. Ja nisam reagovao kada su se dešavale stvari između nje i Cara na početku. Kad je Filip vidio da je ona laka roba, on se vratio Maji – bio je oštar Dejan.

Podsjetimo, stvari se nisu odvijale onako kako je ona zamislila, pa je sa Filipom ušla u nekoliko žestokih svađa. Nakon ulaska Maje Marinković u Zadrugu stvari su se preokrenule. Filip je prevario Dalilu i ušao u vezu sa Majom.

aloonline.ba

Previous articleRudari nastavljaju proteste, odbili pregovore
Next articleOslobođen nevin čovjek nakon više od 42 godine zatvora