Home Sport Fudbal Rat oko Jovića, Srbin već izabrao

Rat oko Jovića, Srbin već izabrao

215
0

Čeka se samo “da” Real Madrida i konačno je slobodan!

IZVOR: PROFIMEDIA

Za potpis Luke Jovića bore se dva najveća milanska kluba, ali srpski napadač je već odlučio.

Srpski napadač Luka Jović evidentno je pogriješio kada je odlučio da nakon dvije sjajne sezone u Frankfurtu ode u Real Madrid pošto za dvije i po godine u “kraljevskom klubu” nije dobio pravu šansu.

Pošto se čini da ništa bolje neće biti ni u budućnosti, Jović je tražio od Real Madrida da ga puste u januaru da promijeni klub, a sudeći po informacijama “El Nasionala” – zna i gdje bi volio da igra. Njegove ambicije poklapaju se sa interesovanjem, ali se opet oko njega vodi bitka.

Naime, Jovića žele Milan i Inter i u posljednjih nekoliko dana oba kluba kontaktirala su njegovog agenta Falija Ramadanija, spremni su da se bore za njegov potpis, ali je srpski napadač navodno već prelomio.

Više mu se dopada ideja o odlasku u Milan, pošto vjeruje da bi tamo imao više prostora da igra, dok se to dopada i Real Madridu koji bi, na insistiranje Karla Anćelotija, rado vratio Brahima Dijaza. U pitanju je španski fudbaler koji je na pozajmici kod “rosonera”, a puštanjem Jovića – dogovorili bi se da prekinu taj ugovor.

Problem sa Interom je i što imaju finansijskih poteškoća, a zbog neizvjesnosti u narednim godinama Jović ne bi htio da preuzima takvu vrstu rizika.

Podsjetimo, Jović je za dve sezone u Real Madridu postigao dva gola.

Previous articleSve što niste znali o zvijezdi serije Seks i Grad
Next articlePosljednji pokušaj da mu spasu život