Home Lifestyle Ovan upoznaje osobu koja će ga očarati, Škorpija je danas uspješna u...

Ovan upoznaje osobu koja će ga očarati, Škorpija je danas uspješna u svemu, a šta vas očekuje?

224
0

Pročitajte dnevni horoskop za 26. novembar!

Ovan

Povoljan je dan za administrativna pitanja kao i za riješavanje papirologije. Dolazi vam osoba koja će na vas ostaviti veoma jak utisak. Spremni ste da mijenjate svoj život zbog partnera.

Bik

Prijaće vam fizička aktivnost. Trenutno se nalazite u povoljnom periodu za posao. Sve ide kako ste očekivali i budite pozitivniji povodom ishoda posla. 

Blizanci

Moguće je poznanstvo sa osobom koja vam djeluje prilagodljivo, ali niste sigurni koliko možete da joj vjerujete. Ako ste u vezi bilo bi dobro da poradite na komunikaciji sa partnerom. Pod stresom ste zbog posla.

Rak

Ako budete primjetili neke neobične događaje na poslu, potrudite se da saslušate kolege. Imate odličan odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nema novih dešavanja.

Lav

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza tokom dana. Bliži vam se i neko kraće putovanje. Možete da očekujete flert sa osobom koja nije iz istog mjesta odakle ste vi. Povedite malo više računa o unosu vitamina.

Djevica

Očekujte pozitivan razvoj događaja na poslu. Sve može da bude komplikovano, ali ne odustajte. Upornost će da se isplati.

Vaga

Dopada vam se osoba koja djeluje uzdržano. Niste sigurni kako da se postavite prema njoj. Budite posvećeni.

Škorpija

Očekuje vas prilika da dođete do nekog višeg cilja na poslu. Pred vama je odličan dan, sve se okreće u vašu korist. Sve vam ide od ruke i lako sarađujete sa drugima. 

Strijelac

Prijaće vam otvoren razgovor sa voljenom osobom. Biće vam lakše kada neke stvari kažete i oslobodite se pritiska. Moguć jeproblem u komunikaciji sa nekom osobom koja vam se dopada odavno, ali pokušajte to da sredite.

Jarac

Možete da se nadate stabilnoj poslovnoj situaciji. Sada nema većih promjena i sve ide kao što ste očekivali. Imaćete dve ponude za napredak.

Vodolija

Ako se zateknete u nekom društvu, spontano započeta komunikacija biće uvod u prijateljstvo. Ukoliko vam se neka osoba dopadne, možda bude nešto više od toga. Zauzeti, budite kreativni i udovoljite partneru.

Ribe

Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će biti u porastu. Nije vam lako da napredujete, imate utisak da vas svi sabotiraju. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice.

Previous articleDodik, Čović i Izetbegović nisu davali izjave
Next articleHitna sjednica SZO zbog novog soja korone