Home Showbiz Džet set Šok u Britaniji! poznati gitarista ubio tinejdžerku?!

Šok u Britaniji! poznati gitarista ubio tinejdžerku?!

188
0

Oteo je na autobuskoj stanici, njeno tijelo našli danima kasnije!

IZVOR: DEVON AND CORNWALL POLICE/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/CODYJAMESACKLAND

Poslije podizanja optužnice, bend je saopštio da se razilaze

Kodi Džejms Okland (24) koji je optužen za ubistvo 18-godišnje Bobi-En Meklaud, gitarista je alternativnog rok benda Rakuda iz Plimuta u Velikoj Britaniji. Policija ga sumnjiči da je oteo Meklaudovu na autobuskoj stanici 20. novembra i potom ubio u periodu od 20. do 23. novembra. Njeno tijelo je naknadno nađeno, a policija je sumnjala da je zločin seksualno motivisan.

Okland, koji živi sa majkom, danas se pojavio pred sudijom. U roku od tri minuta potvrdio je svoje ime, datum rođenja i adresu i onda napustio sud prekriven ćebetom, prenosi Dejli mejl. Okland je rođen u Njemačkog gdje je, kako se navodi, njegov otac služio u britanskoj vojsci. Bend Rakuda, nazvan po popularnom baru u Plimutu, čine nekolicina bliskih prijatelja koji su šokirani optužbom na račun svog kolege.

“Teško mi je da povijerujem da je umiješan u ovako nešto. On je važan dio našeg benda i sve mi je to šokantno”, rekao je pjevač Džoš Grinles.

Poslije podizanja optužnice, bend Rakuda je na svojim društvenim mrežama saopštio da se razilaze.

“Preostali članovi Rakude – Džoš, Ros, Džoš i Majke, izuzetno su šokirani i u potpunoj nevjerici zbog ovog tragičnog događaja. Naše misli i molitve su sa porodicom i prijateljima Bobi-En Meklaud, koji su sigurno skrhani zbog gubitka. U znak poštovanja, odlučili smo da nećemo nastaviti kao bend i da ćemo se odmah razići. U ovom trenutku nećemo davati nikakve dalje komentare”, naveli su na Fejsbuku.

Policija navodi da Okland nije poznavao žrtvu koja je posljednji put viđena na autobuskoj stanici oko 18 časova. Prijatelji su rekli da je Bobi En trebalo da se sastane sa grupom prijatelja uključujući i njenog dečka sa kojim je u vezi šest mjeseci. Njen dečko je podigao uzbunu kada se Bobi nije pojavila oko 20 časova. Prema tvrdnjema medija, on je čekao na autobuskoj stanici cijelu noć kada je ona nestala.

Previous articleJadnije ne može biti
Next articleKo je novi menadžer Mančester junajteda?