Home Showbiz Rijaliti Bila sam sa dvojicom, ne znam ko je otac

Bila sam sa dvojicom, ne znam ko je otac

415
0

Maja Marinković pred ulazak u Zadrugu imala odnose i sa Dalilinim bivšim

FOTO: MAJAAMARINKOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Starleta Maja Marinković je priznala da je pred ulazak u “Zadrugu 5” bila intimna sa dva bivša momka – Milanom Jankovićem Čorbom i Mladenom Vuletićem, pa sada ne zna s kojim od njih dvojice je ostala u drugom stanju.

Maja je na sve načine pokušala da sakrije šokantnu informaciju jer je nedavno obnovila vezu sa Filipom Carem, ali se izlanula u razgovoru sa Tarom Simov.

– Kasni mi 24 dana, vjerovatno sam trudna! Ne znam šta da radim! Bila sam sa dvojicom, kako da znam ko je otac? – jadala se Marinkovićeva, a zatim nagovijestila ko su potencijalni očevi njenog djeteta:

– Jao, baš mi nešto nedostaje Čorba. I Mladen isto. Njih dvojica su mi najbliži muškarci u spoljnom svijetu.

Kad Maju povrijedi neki muškarac, ona mu se odmah osveti! Veoma je osvetoljubiva, ali i perfidna! Čim je vidjela da se Filip smuvao s Dalilom, odmah je pozvala Vuletića i tražila da se vide. Znala je da je on najveća Dalilina ljubav, pa je htjela i njoj da napakosti – priča Majina drugarica za “Informer”.

Dodaje da je Marinkovićeva u istom periodu imala intimne odnose i sa Čorbom.

– Sa njim se prethodnih mjeseci redovno viđala. Bili su zvanično zajedno tokom “Zadruge 4”, a poslije su se povremeno nalazili. Između njih dvoje postoji jaka hemija, tako da Maja i dalje ne može da mu odoli – rekla je ona, piše Blic.

Previous articleAkcija “Smola” u Doboju: Uhapšene dvije osobe, oduzet hašiš
Next articleSrbija: Beskućnik tri godine silovao tinejdžerku, ona nestala, pa ga prijavila