Home Sport Fudbal Čistka u Totenhemu – precrtano 7 fudbalera

Čistka u Totenhemu – precrtano 7 fudbalera

366
0

Konte poludio zbog poraza u Sloveniji, otjeraće sve koji ne daju 100%!

IZVOR: PROFIMEDIA

Antonio Konte je tek sada svjestan gdje je došao.

Antonio Konte je tek oko tri nedjelje u Totenhemu, ali i to mu je bilo dovoljno da vidi na koga može da se osloni u nastavku sezone, a kome će pokazati vrata čim počne prelazni rok u januaru.

Italijanski menadžer bio je izuzetno bijesan nakon što je Totenhem izgubio od slovenačke Mure (2:1) u Konferencijskoj ligi, i to golom u 94. minutu, pa je poslije susreta svašta rekao svojim igračima i ubrzo se sastao sa rukovodstvom kako bi pričali o onima koji su već “precrtani”.

“Tek sada shvatam kakva je ovde situacija. Uopšte nije jednostavno”, rekao je Konte.

“Totenhem trenutno nije vrhunski tim. Drago mi je što sam došao ovdje, ali moramo dosta da radimo i pojačamo kvalitet tima kako bismo došli do naših ciljeva”.

Britanski mediji tvrde da je meč protiv Mure bio i posljednji za neke igrače, pa je već spremna rasprodaja.

Navodno su višak Mat Doerti, Dele Ali, Davinson Sančez, Ben Dejvis, Hari Vins, Tangi Ndombele i Džek Klark, dok ni ostali nisu sigurni ako se ne pokažu u skorije vrijeme. Poznato je da Konte ne trpi “prosječnost”, od svojih igrača uvijek traži da daju i više nego što mogu, a ostali uvijek lete iz tima.

Biće zanimljivo vidjeti da li će Totenhem uspjeti da zadrži Harija Kejna i na koji će način nadograditi tim koji je trenutno na sedmom mjestu Premijer lige.

Za sada nema informacija ko bi mogao da ih pojača u januaru, sem što se stidljivo spominje Vlahović.

Previous articleHvala Srbiji na dekolteu
Next articleSvijet se utrkuje da zaustavi širenje nove omikron varijante