Home Showbiz Hvala Srbiji na dekolteu

Hvala Srbiji na dekolteu

432
0

Ela Dvornik ugradila silikone, pa se pohvalila bujnim poprsjem (FOTO)

FOTO: ELLADVORNIK/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ela Dvornik, ćerka pokojnog pjevača Dina Dvornika, pohvalila se pratiocima na društvenim mrežama da se podvrgla operaciji povećanja grudi.

Mnogi su primijetili ovu promenu jer je Ela počela da nosi dekoltirane majice, pa su uslijedili komentari na Instagramu.

“Umiruje nas pogled na tvoj dekolte”, “Sad si baš seksi”, samo su neki od komentara ispod slike, a Ela je na jedan od komentara odgovorila: “Hahaha dobar je dekolte, nema šta, hvala Srbija!”

OTO: : SCREENSHOT/INSTAGRAM

Nakon što je prošlog mjeseca otkrila da se podvrgla operaciji, Ela je snimila video u kom je progovorila o ovom iskustvu.

– Uvijek sam nosila C korpu i to mi je odgovaralo, pogotovo dok sam bila mlađa. Nikad nisam mogla da se zamislim s većim. Kad sam rodila Bejli, nisam je dojila, nego ispumpavala mlijeko. Kad sam prestala s ispumpavanjem, lijeva je ostala veća od desne. U lijevoj su mi se stvarale grudvice i s vremenom je to počelo da mi ide na živce…

Nisam osoba koja nosi dekolte, napravila sam ovu korekciju zbog sebe. Kad sam se prvi put vidjela nakon zahvata, ja sam se uplašila jer su grudi bile preogromne kad sam ih prvi put vidjela. Sada imam D korpu, nisam previše otišla u veličinu i više su dobile na masi spreda i sve je rađeno ispod mišića, a ta bol je uporediva s boli nakon carskog reza i ne bi mi palo na pamet više nikada da idem na korekciju grudi. Nije ugodno i neko treba biti uz vas sedam dana da vam pomaže. Zahvat sam napravila u Srbiji u vrijeme kad sam radila korekciju nosa i sve skupa sam platila 4.000 evra.

Previous articleSlovenija pooštrila mjere zbog novog soja korone
Next articleČistka u Totenhemu – precrtano 7 fudbalera