Home Vijesti Crna hronika Krvavi petak u Americi, ranjeno šest osoba!

Krvavi petak u Americi, ranjeno šest osoba!

266
0

Detalji dramatične pucnjave – obračun dvije grupe u tržnom centru

IZVOR: TWITTER/PRINTSCREEN/@INTELPOINTALERT

Svih šest osoba je zbrinuto zbog povreda za koje se smatra da nisu opasne po život.

Nakon jučerašnje pucnjave u tržnom centru “Sautpoint” u Daramu u Sjevernoj Karolini, tri osobe su upucane i još tri su povrijeđene, tokom praznične rasprodaje “Crni petak”. Trgovinski centar zatvoren je do daljnjeg.

Među povrijeđenima je i 10-godišnjak, rekao je šef policije na konferenciji za novinare. Policija nije precizirala kako su nastale još tri povrede.

Svih šest osoba je zbrinuto zbog povreda za koje se smatra da nisu opasne po život, saopštila je policija. Nakon incidenta, jedna osoba je privedena, ali policija nije dala nikakve dodatne detalje o tome da li je osoba optužena u vezi sa pucnjavom, prenosi US Njuz.

“Pucnjava mora da prestane” – rekla je Endrjuzova.

Ona je dodala da je do pucnjave “došlo između dvije grupe koje su se međusobno poznavale” i da “nisu neselektivno pucale”. Policija van dužnosti u Daramu u tržnom centru je zatražila pomoć oko 15:23. nakon što su čuli pucnje, rekla je Endruz.

Otprilike sat vremena kasnije, policijska uprava je na Tviteru objavila da se zgrada evakuiše i da “nema dalje prijetnje u tržnom centru”.

Previous articleRibe će vrlo rado zaboraviti današnji dan, Vaga je u dilemi, Blizanci traže novu ljubav
Next articleSuvo na sjeveru i istoku zemlje, u ostalim krajevima kiša