Home Vijesti Crna hronika Srbija: Beskućnik tri godine silovao tinejdžerku, ona nestala, pa ga prijavila

Srbija: Beskućnik tri godine silovao tinejdžerku, ona nestala, pa ga prijavila

156
0

D. S. (61) iz okoline Bogatića je uhapšen zbog sumnje da je tokom posljednje tri godine više puta obljubio tinejdžerku (16), koja ga je tek sada prijavila.

IZVOR: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ/BOJANA ZIMONJIĆ JELISAVAC

D. S., inače beskućnik, osumnjičen je za krivično djelo obljuba nad djetetom.

“Osumnjičeni je uhapšen prekjuče, nakon prijave devojčice da je već tri godine napastvuje, uznemirava i dodiruje. Nakon saslušanja on je priznao krivično djelo i određen mu je pritvor do 30 dana”, kaže sagovornik “Kurira“, i nastavlja:

“Djevojčica je navodno, prije nego što je prijavila beskućnika, nestala. Naime, od srijede policija traga za njom, jer su njeni roditelji nestanak prijavili i istakli da je ona pobjegla kroz prozor i da se dva dana nije vratila kući.” Maloljetnica se tek u petak pojavila u kući.

“Prvo je došla kući, a nakon toga je otišla u policiju, gdje je u prisustvu socijalnog radnika ispričala sve do detalja kroz šta je prošla i tom prilikom je za obljubu optužila D. S.”, kaže izvor, dodajući:

Kada je beskućnik počeo da zlostavlja djevojčicu, ona je imala oko 13 godina. Inače, uhapšeni je izbjeglica iz Bosne i Hercegovine, a u selu u okolini Bogatića nastanio se prije dvadeset godina. Povremeno je radio za nadnicu po selu.”

Tužilac Zoran Obradović kaže da u cilju zaštite tinejdžerke, njenog integriteta i dostojanstva nije moguće da se saopšti više detalja, ali je najavio detaljnu istragu ovog slučaja:

“Uz izjavu djevojčice slijede i izjave eventualnih svjedoka, kao i niz vještačenja koja će biti sprovedena i zato će biti angažovani vrhunski stručnjaci.”

Previous articleBila sam sa dvojicom, ne znam ko je otac
Next articleDodik: Nastavljam borbu za Republiku Srpsku bez oklijevanja