Home Vijesti Banjalučanin napravio haos, prijetio da će da zapali benzinsku pumpu

Banjalučanin napravio haos, prijetio da će da zapali benzinsku pumpu

448
0

Goran Đ. iz Banjaluke preminuo je tokom vikenda na Klinici za psihijatruju, nakon što je dan ranije i to jutro napravio pravi haos u Banjaluci

Sve je krenulo kada je policiji 27. novembra oko 3.25 časova prijavljeno da nepoznata osoba prijeti da će zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo.

– Goran Đ. je više puta liječen na psihijatriji, a radilo se o osobi koja ima problem sa alkoholom. On je tu noć došao na benzinsku pumpu i zatražio upaljač od radnika. Kada su mu radnici dali upaljač on je otišao, a zatim se vratio i sam uzeo još četiri upaljača – kaže izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, on se tada obratio radnicima pumpe i rekao da puste gorivo i da će sve zapaliti.

Na lice mjesta stigla je odmah policija i ekipa Hitne pomoći. Dok su mu medicinski radnici pružali pomoć, on je dobio epileptični napad, usljed čega je pao i zadobio povredu glave. Zatim je vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevežen na Univerziteski klinički centar Republike Srpske.

Međutim, nakon toga nisu završeni problemi sa Goranom.

– Isto jutro oko 7 časova policija je obaviještena od strane radnika Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Klinika za psihijatriju, da u krugu klinike imaju problema sa Goranom Đ. te da on neće da izađe iz sanitetskog vozila, i da im je potrebna pomoć policijskih službenika – ističe sagovornik Srpskainfo.

Po dolasku na lice mjesta, policija je zatekla Gorana u sanitetskom vozilu i nakon razgovora sa njim, on je obećao da će izaći iz vozila mirno.

– Međutim, kada je izašao iz vozla napao je policajca rukama i tada je savladan i pružena mu je medicinska pomoć. Istog dana  7.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaviještena da je on preminuo – kaže naš izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju tijela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj.

Previous articleNikako ne izbacujte meso, to je opasno!
Next articleOK Fest: Vidimo se na Tjentištu 15. jula naredne godine!