Home Lifestyle Bik okružen izdajicama, Rak svadljiv, Škorpija bi da očijuka

Bik okružen izdajicama, Rak svadljiv, Škorpija bi da očijuka

124
0

Pročitajte dnevni horoskop za 29. novembar!

Ovan

Pažljivije analizirajte nečije ponašanje i ne otvarajte se previše drugima. Bez obzira na veliku upornost ne možete da odradite sve što ste smislili. Napravite drugačiji plan..

Bik

Zaobilazite različite ljude koji vam nisu jasni ili osobe koje nisu od povjerenja. Potrudite se da se usredsredite na posao. Odlično se osjećate danas.

Blizanci

Pružaće vam se odlične mogućnosti da započnete veoma skladnu i emotivnu vezu. Ako imate partnera, nailazićete na nova zajednička interesovanja. Imate višak energije.

Rak

Postoje situacije koje rješavate sa manje uspjeha nego saradnici, ali to ne treba da vas obeshrabri. Izbjegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje mišljenje. Pravite kompromis.

Lav

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Ako ste slobodni, veoma ste komunikativni i moguća su nova poznanstva. Preosjetljivi ste danas na kritiku.

Djevica

Dobro se osjećate. Moguć je povećan priliv novca. Ne nervirajte se previše jer svi drugi nisu efikasni kao vi, gledajte sebe.

Vaga

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu. Razmislite dobro o svojim narednim koracima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama ne zapostavljajte porodicu.

Škorpija

Nemojte da radite stvari koje nerviraju voljenu osobu. Skloni ste pretjerivanju i nepotrebno izazivate nervozu partnera. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Strijelac

Nema potrebe da preuveličavate svoje sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mjesto i ulogu u timu saradnika. Nije vam lako da sve postignete, ali možete uz pomoć drugih ljudi.

Jarac

Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju idealno u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni prije nego što kažete šta mislite. Bitno je da svi na kraju dana budu zadovoljni i da ne dođe do rasprave.

Vodolija

Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o poslu. Budite uporni da ostvarite sve što ste zamislili. Osjećate se odlično danas.

Ribe

Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa partnerom. Nema potrebe da kršite pravila koja ste uspostavili. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata na poslu jer nemate fokus.

Previous articleNovi soj zatvorio kafiće i restorane u Holandiji: Korona brojke zabrinjavajuće!
Next articleMoguć snijeg u nižim krajevima BiH