Home Sport Košarka Ceca grmi u NBA, Dončić se zagrijava: Opet srpski narodnjaci trešte u...

Ceca grmi u NBA, Dončić se zagrijava: Opet srpski narodnjaci trešte u Dalasu!

215
0

Slovenački košarkaš Luka Dončić često pušta srpsku muziku, ali ovog puta je Cecu slušala cijela hala.

IZVOR: TWITTER/TOWNBRAD/PRINTSCREEN

Velikim dijelom zahvaljujući Luki Dončiću i njegovom saigraču Bobanu Marjanoviću, srpska muzika osvaja NBA ligu. Prethodnih godina su i neke druge NBA zvijezde sa ovih prostora, poput Nikole Jokića ili Jusufa Nurkića puštale narodnjake amerikancima, ali Dalasov tandem prednjači u tome!

Pred meč koji je Dalas igrao protiv Vašingtona i izgubio (120:114), Dončić se zagrijavao iz Cecin veliki hit “Lepi grome moj”.

Dok su igrači oba tima obavljali posljednje pripreme pred meč, u praznoj hali Dalas Maveriksa jasno su se čuli stihovi poznate srpske pesme. Vjerovatno po Lukinoj želji, pošto je poznato da NBA igrači mogu da utiču na muziku koja se pušta u hali.

Teško da iko više voli srpske narodnjake od reprezentativca Slovenije, koji koristi svaku priliku da upozna navijače u SAD sa svojim muzičkim ukusom. Tako su do sada imali priliku da čuje pesme “Zidovi” Dare Bubamare“Miki, Milane” Vere Matović“Zaboravi broj” Nataše Đorđević, “Anonimna” Slobe Vasića“Koktel ljubavi” Nedeljka Bajića i druge.

I dok su se sa zvučnika odjekivale riječi “srce je u srcu kucalo, ma reci gde je zapelo”, Luka je napravio kratku pauzu kako bi se rukovao sa poznatim Amerikancem. Njegov gost na ovom meču bio je Džejmi Foks, glumac, komičar, muzičar i šta sve ne u SAD.

Između ostalog, Foks ima veliku ulogu u filmu “Spajdermen: Put bez povratka”, u kojem glumi jednog od negativaca i ponavlja svoju ulogu iz 2014. godine. Ovaj film treba da doživi premijeru 17. decembra i očekuje se da krajem ove i početkom naredne godine bude jedan od najvećih hitova svjetskih bioskopa.

Previous articleJokićeva braća dolaze na “revanš” tuče u Majami: Kupili karte, stigla prijetnja
Next articleJužnoafrički ljekar: Blagi simptomi soja omikron