Home Showbiz Išla sam kroz selo i vrištala na sav glas

Išla sam kroz selo i vrištala na sav glas

432
0

Folkerka rodila sina sa 16 godina, sa 19 doživjela tragediju

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Folkerka Stojanka Novaković, poznatija pod nadimkom Stoja, svojevremeno je ispričala potresne detalje iz svog privatnog života.

Stoja se sa 16 godina udala, ali je već sa 19 godina ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kog sam neizmjerno voljela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pjevačica za Alo.

– Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila posljednju šolju kafe i posljednje parče hljeba. Naravno, morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovijesti za Alo svojevremeno.

Kako je navela, sa svojom porodicom nije bila u dobrim odnosima jer se oni nisu slagali sa njenom preranom udajom, a ni porodica njenog supruga je nije voljela.

– Porodica mog supruga me nikada nije voljela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dijete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je tada Stoja za Alo jednom prilikom, prenosi Blic.

Previous articlePijan prijetio bivšoj djevojci i njenom momku
Next articleTrik koji će vam pomoći da vizuelno povećate grudi za samo par minuta!