Home Sport Košarka Jokićeva braća dolaze na “revanš” tuče u Majami: Kupili karte, stigla prijetnja

Jokićeva braća dolaze na “revanš” tuče u Majami: Kupili karte, stigla prijetnja

499
0

Nikola Jokić i Markif Moris ponovo na terenu? Samo ako budu mogli…

IZVOR: INSTAGRAM/STEVE13HESS/SCREENSHOT

Prošlo je tri sedmice od tuče Markifa Morisa i Nikole Jokića, a utisak je da “ratne sjekire” još nisu zakopane, a već nas očekuje novi duel Denvera i Majamija u noći između ponedjeljka i utorka.

Biće to prvi duel ovih timova od sukoba, a jedino je pitanje da li će na terenu biti Markif i Nikola. Snažni košarkaš Majamija nije igrao od tada jer je imao probleme sa vratom, dok se Jokić ubrzo poslije toga povrijedio i već neko vrijeme ne nastupa za Nagetse što se osjeća u rezultatima.

Ono što je zanimljivo jeste da su Jokićeva braća, Nemanja i Strahinja, najavila da će kupiti ulaznice za meč i da će biti tamo da brane brata ako je to potrebno.

Prvo su “prozivali” putem Tvitera, a da misle za ozbiljno žele da pokažu i na utakmici.

Nemam ništa sa tim… Mi idemo da igramo košarkašku utakmicu. To je završeno. Stalno slušam o tome da će Jokićeva braća da kupe kartu za utakmicu i da dođu na utakmicu. Bolje bi im bilo da ostanu na tribinama i ne silaze dole da prave probleme”, rekao je iskusni Judonis Haslem pred meč na Floridi.

“Majami je moj grad!”, naglasio je kapiten Hita.

Majami je dobio šest od osam posljednjih utakmica, dok je Denver izgubio šest uzastopnih.

“Zašto pobogu kupujete ulaznice? Da biste uradili šta? To je moj grad, ne počinjite ništa, neće se ništa desiti. Dođite, uživajte u utakmici i bježite kući. Niko ne dolazi da dira vašeg brata, mi dolazimo da igramo košarku”, zaključio je veteran Majamija.

Previous articleU Švajcarskoj otkriven prvi slučaj korona virusa Omikron
Next articleCeca grmi u NBA, Dončić se zagrijava: Opet srpski narodnjaci trešte u Dalasu!