Home Showbiz Rijaliti Otkrila sve o Dejanovom prelasku u islam: Pogledajte detalje

Otkrila sve o Dejanovom prelasku u islam: Pogledajte detalje

239
0

Ova tema intrigira javnost otkako je izbio skandal u rijalitiju gdje je Dalila javno prevarila svog supruga Dejana pred milionima.

Foto/Youtube/Printscreen

Dalilina majka Emina Mujić konačno je progovorila i potvrdila priču komšija iz Gornjeg Šepka, koji su prije nekoliko nedjelja otkrili da je Dejan Dragojević promijenio vjeru i zbog tadašnje žene primio islam, iako je to njen bivši suprug Huso demantovao.

– Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promenio veru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju. Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom – rekla je Emina za srpske medije.

– Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu – rekla je Mujićka i istakla da će uvijek voljeti Dekija, koji je naziva majkom, i da vjeruje da će shvatiti da ga njena kćerka najviše voli te da će se pomiriti. O Filipu Caru nije imala lijepe riječi.

Nakon njenih riječi se oglasio i Dalilin otac, koji nije htio da komentariše tvrdnje bivše supruge.

 Nek priča šta hoće. I ona i Fatija i svi ostali. On je pametan dečko, zna šta je najbolje za njega, njega na to niko nije prisilio, ako on to ne želi sam. Neću da pričam na tu temu – kratko je poručio Huso.

Podsjetimo, prva komšinica baka Fatija otkrila je da je Dejan prešao u islam i da je poštovao sve muslimanske običaje, a zatim su se javile i komšije, koje su ispričale da se Dejan zove Damir i da ne jede svinjetinu.

Previous articleMaja nasrnula na Filipa i udarila mu šamarčinu!
Next articleUkrali vrata sa zgrade u Banjaluci